Το ξέσπασμα του πατέρα: «Αν υπήρχε ασθενοφόρο το παιδί μου θα ζούσε» - iefimerida.gr

Το ξέσπασμα του πατέρα: «Αν υπήρχε ασθενοφόρο το παιδί μου θα ζούσε»

Το ξέσπασμα του πατέρα: «Αν υπήρχε ασθενοφόρο το παιδί μου θα ζούσε»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν άντεξε ο πατέρας του άτυχου 28χρονου πυροσβέστη που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς στον Ασπρόπυργο, την Τετάρτη. «Καταγγέλλω πως αν υπήρχε ένα, έστω ασθενοφόρο στο σημείο της φωτιάς, το παιδί μου σήμερα θα ζούσε.

Το γιο μου τον μετέφερε χωρίς να έχει τις αισθήσεις του στο Θριάσειο νοσοκομείο μία συνάδελφός του με το αυτοκίνητο. Όπως μου είπε, ο γιος μου μέχρι και λίγα λεπτά προτού φτάσουν στο νοσοκομείο είχε σφυγμούς»,δήλωσε απαρηγόρητος στην Espresso ο πατέρας του άτυχου νεαρού.

Παράλληλα, ο πατέρας του πυροσβέστη υποστηρίζει πως ο γιος του δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα με την υγεία του και πως η αιτία που προκάλεσε το θάνατο του ήταν η εισπνοή καπνού από την πυρκαγιά.

«Ο γιος μου ήταν φιλότιμος και αγαπούσε το πυροσβεστικό σώμα. Την ημέρα εκείνη όταν βρέθηκε στο σημείο και όταν είδε τη φωτιά έτρεξε αμέσως να συνδράμει και αυτός στην κατάσβεσή της. Ο δυνατός αέρας που επικρατούσε στην περιοχή είχε ως αποτέλεσμα να σύννεφα καπνού να τον καλύψουν. Τότε άρχισε να τρέχει για να αποφύγει τον καπνό, έχασε την ισορροπία του και έπεσε, αλλά σηκώθηκε και έτρεξε προς το μέρος του αυτοκινήτου του. Μπήκε μέσα αλλά λιποθύμησε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ