Σήμερα οι παραδόσεις παραλαβές των υπουργείων - iefimerida.gr

Σήμερα οι παραδόσεις παραλαβές των υπουργείων

Σήμερα οι παραδόσεις παραλαβές των υπουργείων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης και τη σύσκεψη του νέου υπουργικού συμβουλίου υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά οι νέοι υπουργοί και υφυπουργοί είναι έτοιμοι να πιάσουν δουλειά, αφού πρώτα όμως γίνεται η παραδοσιακή τελετή παράδοση – παραλαβή των υπουργείων.

Στα υπουργεία Εθνικής Άμυνας και Εσωτερικών οι τελετές παράδοσης παραλαβής έχουν προγραμματιστεί για τις 10, ενώ μία ώρα αργότερα στις 11 θα πραγματοιηθεί η αλλαγή σκυτάλης στο υπουργείο Εξωτερικών.

Για τις 12.30 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί η τελετή παράδοσης - παραλαβής, από τον νυν υπουργό Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Γιάννη Στουρνάρα στο νέο υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου Κωνσταντίνο Μουσουρούλη.

Πριν από την τελετή ο κ. Μουσουρούλης και ο νέος υφυπουργός Γιώργος Βερνίκος θα έχουν ενημερωθούν από τον γενικό γραμματέα Ναυτιλίας Νικόλαο Λίτινα, τον γενικό γραμματέα Λιμένων Αθανάσιο Πάλη, τον αρχηγό και τον υπαρχηγό του Λιμενικού Σώματος αντιναυάρχους Κωνσταντίνο Σούλη και Θεόδωρο Φουστάνο αντίστοιχα, αλλά και το διευθυντή Ασφάλειας Ναυσιπλοΐας Αθανάσιο Χριστόπουλο.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ