Ο Φωτόπουλος της ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ ζητά από το ΠΑΣΟΚ να τον διαγράψει! - iefimerida.gr

Ο Φωτόπουλος της ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ ζητά από το ΠΑΣΟΚ να τον διαγράψει!

Ο Φωτόπουλος της ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ ζητά από το ΠΑΣΟΚ να τον διαγράψουν!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέσω ανοιχτής επιστολή που έδωσε την Πέμπτη στη δημοσιότητα ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ, Νίκος Φωτόπουλος, καλεί την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ να τον διαγράψει από μέλος του κόμματος.

«Εγώ δεν έφυγα από το ΠΑΣΟΚ, εσείς φύγατε», αναφέρει ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ στην επιστολή του , διαψεύδοντας, παράλληλα, τις πληροφορίες ότι μετακινήθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης, ο κ. Φωτόπουλος αναφέρει μεταξύ άλλων ότι στις δύο τελευταίες εκλογές (Μαΐου και Ιουνίου) δεν ψήφισε ΠΑΣΟΚ. «Αυτό το ΠΑΣΟΚ, έτσι όπως το καταντήσατε, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτό που οραματίστηκε και έφτιαξε ο ιδρυτής του (που κάποιοι από εσάς παρακαλάγατε να πεθάνει για να πάρετε την καρέκλα)», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ επικαλείται, τέλος, πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο σημερινός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, σχεδιάζει να διαλύσει την ΠΑΣΚΕ και τονίζει: «Με σεβασμό του λέω ότι η ΠΑΣΚΕ είναι αυτόνομη, ανεξάρτητη και ακηδεμόνευτη παράταξη. Η ΠΑΣΚΕ δεν είναι η ταμπέλα της. Πάνω από όλα είναι η ιστορία, οι αγώνες και τα μέλη της».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ