16χρονος Σουηδός τρανς είναι η Γιαπωνέζα Παπαρίζου [εικόνες] - iefimerida.gr

16χρονος Σουηδός τρανς είναι η Γιαπωνέζα Παπαρίζου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πηγαίνοντας το ανδρόγυνο λουκ ένα βήμα παραπέρα από τα είδωλά του (Ντέιβιντ Μπάουι, Μπόι Τζόρτζ και Μέριλιν Μάνσον), ο 16χρονος Σουηδός Γιόχιο έγινε το μεγαλύτερο αστέρι της Ιαπωνικής ποπ εμφανιζόμενος στην σκηνή και στα βίντεο ως ξανθό κοριτσάκι με μεγάλα μαύρα μάτια, ηλεκτρική κιθάρα και κοτσίδες.

Γεννημένος σε μια οικογένεια μουσικών στην Στοκχόλμη, ο Γιόχιο ήταν μέρος του συγκροτήματος Seremedy από τα 14 του. Έχοντας αναπτύξει ενδιαφέρον στην Ιαπωνική ποπ σκηνή από τα 10 του (μάθαινε την γλώσσα, διάβαζε τα blogs), αποφάσισε να ανεβάσει ένα βίντεο που τον δείχνει ντυμένο ως αρχετυπική φιγούρα άνιμε, με φορεματάκι, μπούκλες, κοτσιδάκια, αθώο ύφος και αξεσουάρ μια ηλεκτρική κιθάρα.

Το βίντεο έγινε βίραλ, οι δισκογραφικές στην Ιαπωνία έκαναν πόλεμο για το ποια θα τον πρωτυπογράψει και, ένα χρόνο μετά, κυκλοφόρησε το πρώτο του σόλο άλμπουμ με τίτλο Reach the Sky.

Η αποκάλυψη ότι το είδωλό τους ήταν στην πραγματικότητα ένας έφηβος από την Σουηδία, το μόνο που έκανε ήταν να ενισχύσει την ψύχωση του ιαπωνικού κοινού για εκείνον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ