Καλοκαιρινός και ηλιόλουστος ο καιρός και σήμερα - iefimerida.gr

Καλοκαιρινός και ηλιόλουστος ο καιρός και σήμερα

Καλοκαιρινός και ηλιόλουστος ο καιρός και σήμερα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για σήμερα Πέμπτη, ο καιρός προβλέπεται ζεστός και ηλιόλουστος,με λίγη συννεφιά κατά τόπους, όμως οι δυνατοί άνεμοι θα συνεχιστούν και σήμερα, φτάνοντας μέχρι και 8 μποφόρ

Στην Αττική, ο καιρός θα είναι αίθριος και ηλιόλουστος, αλλά οι ισχυροί άνεμοι θα συνεχιστούν και θα ενταθούν τις μεσημεριανές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά αό 24 έως 36 βαθμούς κελσίου, ενω στα ανατολικά και βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με ασθενείς ανέμους και τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 23 και 35 βαθμούς κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, και η θερμοκρασία γενικά θα κυμανθεί από 18 έως 36 και τοπικά έως 37 βαθμούς κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος, με λίγες νεφώσεις στα ορεινά της Ηπείρου το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 37 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός αναμένεται αίθριος, με ισχυρούς ανέμους μέχρι 8 μποφόρ, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικάά από 17 έως 35 και στο εσωτερικό των ηπειρωτικών περιοχών έως 36 βαθμούς κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη,ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος και η θερμοκρασία γενικά θα κυμανθεί από 22 έως 30 βαθμούς κελσίου, ενω στη νοτια Κρήτη θα φτάσει τους 34 βαθμούς.

Στα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενω θα σημειωθούν λίγες τοπικές νεφώσεις στα Δωδεκάνησα τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 22 έως 33 βαθμόυς κελσίου και στα νοτια των νησιών τοπικά θα φτάσει εως τους 36 βαθμούς κελσίου.

Για αύριο Παρασκευή, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, αλλά θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα βορειοδυτικά, ενω η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ