Τα ζώδια της Πέμπτης 21 Ιουνίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 21 Ιουνίου

Τα ζώδια της Πέμπτης 21 Ιουνίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Μην αφήσετε το παρελθόν να σας κρατήσει σε στασιμότητα. Μπορεί κάποια πράγματα να σας φαίνονται δύσκολα να γίνουν, αλλά δεν πρέπει να είσαστε απαισιόδοξοι. Ο ερωτικός τομέας συνδράμει σε αυτήν την κατεύθυνση προκειμένου να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο. Σχέσεις που δεν έχουν γερές βάσεις θα υποστούν τριγμούς. Το πλανητικό σύστημα που επικρατεί θα σας φέρει αλλαγές στην καθημερινότητα σας.

Ταύρος

Αφήστε τους καινούργιους ανθρώπους που θα μπουν στη ζωή σας, να σας πλησιάσουν και να σας γνωρίσουν καλύτερα. Θα μπορέσετε τώρα να βελτιώσετε τις συνθήκες και να τα ξαναβρήτε με όσους είχατε παρεξηγηθεί ή απομακρυνθεί. Κινηθείτε με σύνεση στον οικονομικό τομέα γιατί σε αρκετούς από εσάς ενδέχεται να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα κάνετε μια νέα γνωριμία με πολύ καλές προοπτικές. Στη δουλειά σας θα αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες με τις υποθέσεις που έχετε αναλάβει, για αυτό καλό θα είναι να ζητήσετε την βοήθεια των συνεργατών σας.

Δίδυμοι

Εκμεταλλευτείτε τις όποιες ευκαιρίες προκύψουν αυτήν την περίοδο και αξιοποιήστε τες στο μέγιστο βαθμό. Μάθετε να εκφράζετε ελεύθερα τα συναισθήματα που τρέφετε για τον σύντροφο σας και θα βρείτε θετική ανταπόκριση. Οι ελεύθεροι ένα πρόσωπο από τα παλιά θα εμφανιστεί και θα σας αναστατώσει…. Στα μέσα της εβδομάδος θα έχετε ευχάριστες συζητήσεις ή μετακινήσεις με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους. Το μήνυμα των αστρολογικών όψεων είναι ότι θα πρέπει να αλλάξετε πολλά πράγματα γύρω από τον τρόπο σκέψης και αντίληψης, πλέον στην ζωή σας.

Καρκίνος

Έντονες σκέψεις ή και συζητήσεις φαίνεται να σας απασχολούν αυτήν την περίοδο, σχετικά με τα οικονομικά σας θέματα. Με τη σωστή επικοινωνιακή πολιτική μπορείτε να παραμείνετε αμετακίνητοι στις θέσεις σας. Οι κοινωνικές επαφές και εμφανίσεις μπορεί να αποδειχθούν ιδιαίτερα ευχάριστες αλλά και ωφέλιμες για τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Στα οικονομικά σας θα σας πιάσει η καταναλωτική μανία και θα πρέπει να προσέξετε να μην αδειάσει το πορτοφόλι σας και βάλετε καινούργια χρέη. Χειριστείτε προσεκτικά τα χρήματα σας και μην κάνετε περιττές σπατάλες.

Λέων

Αυτές τις ημέρες θα ξοδέψετε κάποια χρήματα για εξοπλισμό ή ανακαίνιση του χώρου δουλειά σας. Θα πρέπει όμως να είστε προσεκτικοί με τις επιλογές των ανθρώπων που θα κάνετε, ιδιαίτερα στο εργασιακό σας χώρο. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, βρίσκεστε σε μια περίοδο, όπου οι κοινωνικές σας αρετές και η προσωπική σας γοητεία μετράνε σημαντικά. Στα εργασιακά σας, μερικές φορές θα βρίσκεστε σε δίλημμα αν θα πρέπει να κινηθείτε μπροστά ή να κάνετε πίσω, γι΄ αυτό κάντε υπομονή και σύντομα το τοπίο θα ξεκαθαρίσει μπροστά σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, είστε πολύ κοντά στο να βρείτε τη χρυσή τομή στη σχέση με το σύντροφο σας.

Παρθένος

Κάποια σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν καθώς θα έχετε απρόσμενα έξοδα που θα τα καλύψετε τελευταία στιγμή. Μην βιαστείτε να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας αν δεν είστε έτοιμοι. Ξεκαθαρίστε με τον εαυτό σας πρώτα και μετά αποφασίζετε τι θα κάνετε. Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου προσπαθήσετε να τηρήσετε ουδέτερη στάση απέναντι στον σύντροφο σας, αν ο ψυχικός σας κόσμος είναι ιδιαίτερα φορτωμένος αυτές τις ημέρες. Τα άστρα προβλέπουν ότι, θα σας απασχολήσουν έντονα οικογενειακά σας θέματα και θα υπάρξει σύγκρουση απόψεων με τα δικά σας πρόσωπα.

Ζυγός

Αναθεωρήσεις στα σχέδια και στους στόχους σας είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν αυτό το διάστημα. Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι πειθαρχία σε μακροπρόθεσμο πλαίσιο. Οι προτάσεις και οι συνεργασίες που παρουσιάζονται αυτήν την περίοδο μπορεί να κρύβουν οικονομικές παγίδες. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα αρχίσει να ομορφαίνει η ζωή σας, λόγω μιας ξαφνικής γνωριμίας που θα κάνετε σε μια κοινωνική εκδήλωση που θα παρευρεθείτε. Όσοι από εσάς διαπιστώσετε αυτήν την περίοδο προβλήματα στο σπίτι ή στη δουλειά μην απογοητευτείτε.

Σκορπιός

Ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα έλξη το ενδιαφέρον σας. Θα μπορέσετε να βάλετε ένα τέλος στις συνεχόμενες εντάσεις που είχαν καταβάλει τη ψυχολογία σας, το τελευταίο καιρό. Οι αδέσμετοι του ζωδίου τα άστρα προβλέπουν νέες γνωριμίες που θα σας τονώσουν την αυτοπεποίθηση. Οικονομικά, θα κάνετε ένα απολογισμό των κινήσεων που έχετε κάνει το τελευταίο καιρό και θα αποφασίσετε ότι, το χαρτοφυλάκιο σας χρειάζεται αναδιάταξη. Στον οικονομικό σας τομέα, συγγενείς, σπίτι, περιουσιακά, καθώς και διάφορες κοινωνικές υποχρεώσεις θα επιβαρύνουν το εισόδημα σας.

Τοξότης

Μπορείτε να κάνετε κάποια σταθερά βήματα στα επαγγελματικά. Αφήστε αυτήν την περίοδο να περάσει και μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις τώρα. Δημιουργικά σχέδια, επιχειρηματικά σχέδια, μακρινά ταξίδια, νομικές και διαδικαστικές υποθέσεις μπορούν πλέον να προγραμματιστούν. Ένα έντονο παρασκήνιο είναι πολύ πιθανό να λειτουργεί σε βάρος σας, γι αυτό φανείτε προσεκτικοί. Η συναισθηματική σας ζωή έχει όλες τις προϋποθέσεις να βελτιωθεί.

Αιγόκερως

Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι το ότι δεν ευνοούνται τόσο τα νέα σχέδια , αλλά, όσα έχετε εδώ και καιρό επεξεργαστεί και οργανώσει καλά. Επενδύσεις ή σημαντικές αγορές δεν θα ήταν ενδεδειγμένο να κάνετε αυτήν την περίοδο. Θα πετύχετε να υλοποιήσετε ορισμένους από τους στόχους σας και θα πάρετε τα πάνω σας. Μην απογοητευτείτε από τις όποιες ανατροπές ή καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν. Οι περισσότεροι από εσάς διανύετε μια περίοδο όπου τα μέτωπα που υπάρχουν στην καριέρα σας είναι τόσα πολλά, με αποτέλεσμα να πελαγώνετε.

Υδροχόος
Ακόμα να απομακρύνετε από το δρόμο σας εμπόδια, ώστε να μπορέσετε να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας. Θέματα που σας απασχολούσαν και είχαν να κάνουν με τα παιδιά ή με οικονομικά ζητήματα τώρα μπορούν να λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Κινηθείτε με μεθοδικότητα και σύνεση. Προετοιμάστε κατάλληλα και οργανωθείτε προκειμένου να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Προσπαθήστε να μην έρθετε σε ρήξη με τον ερωτικό σας σύντροφο και αποφύγετε τις παρεξηγήσεις με φιλικά πρόσωπα και άτομα κύρους αυτό το διάστημα

Ιχθείς

Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και προχωρήστε μπροστά. Κάντε πράγματα που θα σας φέρουν πιο κοντά. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα κάνετε μια νέα γνωριμία με πολύ καλές προοπτικές. Προχωρείστε σε διεκδικήσεις, υπερασπίζοντας τα δικαιώματα σας, χωρίς να γίνεστε επιθετικοί. Στον οικονομικό τομέα τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες σας και μην τις αφήνετε να διαιωνίζονται.

Πηγή ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ