Σαμαράς σε Πικραμμένο: Θα ήθελα να μοιραστώ τις γνώσεις σας στο μέλλον - iefimerida.gr

Σαμαράς σε Πικραμμένο: Θα ήθελα να μοιραστώ τις γνώσεις σας στο μέλλον

Σαμαράς σε Πικραμμένο: Θα ήθελα να μοιραστώ τις γνώσεις σας στο μέλλον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία ολιγόλεπτη συνάντηση είχαν ο απερχόμενος πρωθυπουργός, Παναγιώτης Πικραμμένος, με τον Αντώνη Σαμαρά, λίγο μετά την ορκωμοσία του.

«Καλώς ήρθατε και συγχαρητήρια», είπε στον νέο πρωθυπουργό ο κ. Πικραμμένος και συνέχισε, «κύριε πρωθυπουργέ, αναλαμβάνετε την διακυβέρνηση της χώρας σε μια δύσκολη και ιστορική καμπή. Έχετε πολλές μάχες να δώσετε στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Να φροντίσετε να δικαιωθούν οι θυσίες που έχει κάνει ο ελληνικός λαός και να διορθωθεί η κοινωνική αδικία».

Στην συνέχεια επέστησε την προσοχή της νέας κυβέρνησης που θα σχηματιστεί προκειμένου «να λειτουργήσουν οι βασικές δομές του κράτους, η υγεία, η παιδεία, η ασφάλεια του πολίτη. Να φροντίσετε ώστε να ξαναβρεί η Ελλάδα μας την θέση που της αξίζει στην Ενωμένη Ευρώπη. Στην προσπάθεια αυτή δεν είστε μόνο. Χρειάζεται εθνική συσπείρωση και θα έχετε την βοήθεια όλων. Οφείλετε να πετύχετε.
Σας εύχομαι κάθε καλή επιτυχία, και σας παραδίδω τους φακέλους».

Από την πλευρά του ο νέος πρωθυπουργός, είπε πως έχει επίγνωση των κρίσιμων στιγμών που περνάμε ως κράτος και ως έθνος. «Θα εργαστώ για να επιστρέψει η αξιοπρέπεια στον ελληνικό λαό που έχει τραυματισθεί για γρήγορη ανάκαμψη της οικονομίας και κοινωνική συνοχή».

Στην συνέχεια ο Αντώνης Σαμαράς συνεχάρη τον απερχόμενο πρωθυπουργό «για την άψογη εκτέλεση του έργου του σε μια τόσο δύσκολη στιγμή». «Αισθάνομαι ότι έχω αποκτήσει έναν φίλο του οποίου τις εξαιρετικές γνώσεις θα ήθελα να μοιραστώ στο μέλλον» είπε.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ