Στη χώρα μας για διακοπές η Μαρία Μενούνος [εικόνα] - iefimerida.gr

Στη χώρα μας για διακοπές η Μαρία Μενούνος [εικόνα]

Στη χώρα μας για διακοπές  Μαρία Μενούνος [εικόνα]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Ελλάδα για διακοπές μαζί με την οικογένειά της βρίσκεται Μαρία Μενούνος, η οποία περνάει καταπληκτικά, κρίνοντας από τις αναρτήσεις της στο Twitter.

Στη χώρα μας για διακοπές η Μαρία Μενούνος [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Η ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό Twitter, όπου ήταν παρέα με τους γονείς της και έγραψε ως λεζάντα ένα απλό «Όπα» για να δείξει πόσο καλά περνάει.

Στη χώρα μας για διακοπές η Μαρία Μενούνος [εικόνα] | iefimerida.gr 1

Νωρίτερα, λίγο μετά την άφιξη της στη χώρα μας είχε γράψει: «Γεια σου Ελλάδα! Ο καιρός είναι πολύ όμορφος εδώ! Είναι ώρα για πισίνα! Μόλις έπαιξα μπάσκετ, με κάποιους φίλους και τον πατέρα μου» και λίγη ώρα αργότερα συμπλήρωσε: «Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για μένα στον κόσμο για να χαλαρώσω και να κάνω διακοπές με την οικογένεια μου, από την Ελλάδα! Έρχομαι συνεχώς για δουλειές – τώρα ήρθε η ώρα να απολαύσω την Ελλάδα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ