Πεκίνο: Τέσσερις τραυματίες σε ουρά για την αγορά ipad! - iefimerida.gr

Πεκίνο: Τέσσερις τραυματίες σε ουρά για την αγορά ipad!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν όταν το πλήθος που περίμενε έξω από την αντιπροσωπεία της Apple στο Πεκίνο για να αγοράσει το νέο ipad εξαγριώθηκε και έσπασε τη βιτρίνα.

Σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες, το πλήθος των υποψήφιων αγοραστών του νέου ipad εξαγριώθηκε όταν υπάλληλος του καταστήματος χειροδίκησε (συγκεκριμένα κάνουν λόγο για μπουνιά) εναντίον κάποιου που έσπρωχνε στην τεράστια ουρά, για να περάσει μπροστά.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη χθες στη γειτονιά Sanlitun του Πεκίνου και σύμφωνα με την αστυνομία που έσπευσε στην περιοχή το εξαγριωμένο πλήθος πετούσε στο κατάστημα της Apple ό,τι έβρισκε, από μπουκάλια μέχρι πέτρες.

Ήταν τόσοι πολλοί οι Κινέζοι που έσπευσαν να προμηθευτούν πρώτοι το νέο ipad που κάποιοι πουλούσαν τη θέση τους στην ουρά σε όσους έφταναν αργότερα!

Το νέο ipad κυκλοφόρησε στην κινεζική αγορά την περασμένη Παρασκευή αλλά μέχρι και σήμερα σχηματίζονται τεράστιες ουρές στα καταστήματα πώλησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ