Kαλοκαιρινός o καιρός με λίγη συννεφιά - Oι άνεμοι αποτρέπουν τον καύσωνα - iefimerida.gr

Kαλοκαιρινός o καιρός με λίγη συννεφιά - Oι άνεμοι αποτρέπουν τον καύσωνα

Ο καλοκαιρινός καιρός συνεχίζεται με λίγη συννεφιά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για σήμερα Τρίτη, ο καιρός προβλέπεται ηλιόλουστος και ζεστός, αλλά οι ισχυροί άνεμοι θα συνεχιστούν σε όλη τη χώρα, ενω θα υπάρξουν λίγες τοπικές νεφώσεις σε ορισμένες περιοχές.

Στην Αττική, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος., ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 23 έως 34 βαθμούς κελσίου και στα ανατολικά και βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται επίσης αίθριος καιρός, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 36 βαθμούς κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, αναμένεται γενικά ζεστός και αίθριος καιρός, με τον υδράργυρο να κυμαίνεται μεταξύ 16 και 36 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός αναμένεται αίθριος, και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο15 ως 36 βαθμούς Κελσίου

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη , ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 21 έως 31 βαθμούς κελσίου, ενω στη νότια Κρήτη θα φτάσει τους 35

Στα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις κυρίως στα Δωδεκάνησα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 35 βαθμούς κελσίου.

Για αύριο, Τετάρτη ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος, ενω η θερμοκρασία δε θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ