Στρατούλης: Ο ΣΥΡΙΖΑ έσπασε τα πολιτικά στερεότυπα, διεκδίκησε την κυβέρνηση - iefimerida.gr

Στρατούλης: Ο ΣΥΡΙΖΑ έσπασε τα πολιτικά στερεότυπα, διεκδίκησε την κυβέρνηση

Στρατούλης: Ο ΣΥΡΙΖΑ έσπασε όλα τα πολιτικά στερεότυπα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για μία ιστορική μέρα για την Αριστερά έκανε λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης, αναφερόμενος στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, καθώς όπως είπε, διεκδίκησε τον σχηματισμό κυβέρνησης για πρώτη φορά, «σπάζοντας όλα τα πολιτικά στερεότυπα».

Στην αποτίμηση του αποτελέσματος των εκλογών, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίστηκε ικανοποιημένος, λέγοντας πως ενώ τα ξημερώματα της 6ης Μαΐου, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε 4,2%, μέσα σε 40 ημέρες κατάφερε να φτάσει στο 27% και να έχει πλέον την θέση της αξιωματική αντιπολίτευσης.

«Η επιτυχία μας είναι πολύ σημαντική, είμαστε πλέον μια μεγάλη αριστερή δύναμη, ενισχυμένη και με την ψήφο του λαού, έχουμε μπροστά και το δρόμο ανοιχτό και μπορούμε να βάλουμε τη σφραγίδα μας και να επηρεάζουμε καθοριστικά τις πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις», ανέφερε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

Ξεκαθάρισε παράλληλα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα συμμετάσχει στη «φιλομνημονιακή» κυβέρνηση που θα σχηματιστεί με κορμό τη ΝΔ , αλλά θα έχει, όπως είπε, το ρόλο της «μαχητικής αντιπολίτευσης» για να μην παρθούν τα «νέα μνημονιακά μέτρα» και για να ακυρωθούν «τα μνημόνια της καταστροφής».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ