Το Πακιστάν ενδέχεται να επιτρέψει στις ΗΠΑ να ανακρίνουν τις συζύγους του Μπιν Λάντεν - iefimerida.gr

Το Πακιστάν ενδέχεται να επιτρέψει στις ΗΠΑ να ανακρίνουν τις συζύγους του Μπιν Λάντεν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Πακιστάν εμφανίζεται έτοιμο να επιτρέψει στις ΗΠΑ να υποβάλουν σε ερωτήσεις τις συζύγους του Οσάμα μπιν Λάντεν, οι οποίες βρίσκονταν μαζί του στο κτιριακό συγκρότημα όπου σκοτώθηκε την περασμένη εβδομάδα, δήλωσε χθες Δευτέρα Αμερικανός αξιωματούχος, ο οποίος γνωρίζει την υπόθεση.

"Οι Πακιστανοί τώρα εμφανίζονται διατεθειμένοι να επιτρέψουν την πρόσβαση. Ευελπιστούμε ότι θα πραγματοποιήσουν αυτό που δείχνουν διατεθειμένοι να κάνουν," είπε ο ίδιος αξιωματούχος. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει αντίδραση από τον Λευκό Οίκο.

Πάντως, Πακιστανός ανώτατος αξιωματούχος δήλωσε πως δεν έχει παρθεί ακόμα κάποια επίσημη απόφαση στο αίτημα των Αμερικανών. Κάποιοι στο Πακιστάν θεωρούν πολύ νωρίς για να γίνουν τέτοιες συζητήσεις. Οι τρεις γυναίκες του Μπιν Λάντεν, μια από την Υεμένη και δύο απο τη Σαουδική Αραβία, πρόκειται να επαναπατριστούν και το Πακιστάν βρίσκεται σε συζητήσεις με τις κυβερνήσεις των χωρών τους για το χειρισμό της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ