Επέλαση χρωμάτων - iefimerida.gr

Επέλαση χρωμάτων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαν από μια κασετίνα με χρωματιστές τέμπερες μοιάζει να ξεπήδησε το μακιγιάζ της εποχής όπου πρωταγωνιστεί η πολυχρωμία. Και δείχνει πολύ ποπ.

Σε αντίθεση με την απαισιοδοξία και την κατήφεια των ημερών, έρχεται η μόδα για να μας φτιάξει τη διάθεση. Με κυρίαρχο στοιχείο το έντονο χρώμα που αποπνέει χαρά και φρεσκάδα, μας προτρέπει να γίνουμε τολμηρές και να το φορέσουμε. Και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει τις τάσεις στο μακιγιάζ το οποίο ακολουθεί και συμπληρώνει τη μόδα. Μπλε και πράσινες αποχρώσεις από τροπικές θάλασσες, σμαραγδί και τουρκουάζ, φιστικί, κίτρινες και ροζ σαν ζαχαρωτά, κόκκινες, πορτοκαλί, φούξιες και μοβ παίρνουν τη σκυτάλη από τις γήινες στις σκιές και στα κραγιόν. Ταιριάζουν σε όλες; Ναι, απαντούν οι ειδικοί, ωστόσο, όπως σε όλα τα παιχνίδια, υπάρχουν κι εδώ μερικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθούνται.

Για έντονο βλέμμα, ξεφύγετε από τον κλασικό συνδυασμό που θέλει τη σκιά να ταιριάζει με το χρώμα των ματιών και επιλέξτε αντιθέσεις. Οι πράσινες σκιές τονίζουν τις μελαχρινές επιδερμίδες και οι μπλε τις πιο ανοιχτόχρωμες. Ωστόσο χρειάζεται κάποια προσοχή. Φορέστε το χρώμα μόνο στο άνω βλέφαρο και αν θέλετε να τονίσετε περισσότερο το περίγραμμα κάντε μία λεπτή γραμμή με υγρό αϊλάινερ στη ρίζα. Μην ξεχάσετε να απλώσετε τη μάσκαρα στο τέλος. Χωρίς να αποκλείονται τα έντονα βαμμένα χείλη, προτιμήστε να φορέσετε πιο παλ χρώματα.

Θηλυκά χείλη. Ένα ωραίο χαμόγελο είναι αναμφισβήτητα όπλο γοητείας, και ακόμα περισσότερο όταν χαμογελούν δύο χείλη αισθησιακά βαμμένα. Από το κόκκινο της φράουλας ως το ροζ ιντιέν και το λαμπερό κοραλί, τα χείλη βάφονται με κραγιόν σε ματ υφή που διαρκεί περισσότερο και αποκτούν λάμψη με μια ελαφριά υποψία λιπγκλός. Για να έχετε όμως το παραπάνω αποτέλεσμα, θα πρέπει να φροντίζετε τα χείλη σας να είναι σε καλή κατάσταση και πάντα ενυδατωμένα.

Αϊνόλα Τερζοπούλου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ