Σκουρλέτης: Ο Σαμαράς ας φανεί μαχητικός στις διαπραγματεύσεις, όχι εδώ... - iefimerida.gr

Σκουρλέτης: Ο Σαμαράς ας φανεί μαχητικός στις διαπραγματεύσεις, όχι εδώ...

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Υπεύθυνη αντιπολίτευση για εμάς είναι η αντιπολίτευση που θα είναι συνεπής ως προς τις δεσμεύσεις της προς τους ψηφοφόρους», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ,Πάνος Σκουρλέτης.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, ο κ. Σκουρλέτης τόνισε μεταξύ άλλων:

«Αν υπάρξουν έστω και κατ΄ ελάχιστον κάποια βήματα που θα ελαφρύνουν κάποιες κοινωνικές κατηγορίες, προφανώς θα τα ενθαρρύνουμε. Υπεύθυνοι θα είμαστε και με το να είμαστε αλληλέγγυοι και σε όλους αυτούς που πλήττονται και ταυτόχρονα μαχητικοί στο να αλλάξουμε κάποια πράγματα»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, πρόσθεσε:

«Η μεγάλη ευκαιρία για τη νέα κυβέρνηση είναι, όχι να προσπαθήσει να κάνει κριτική εις βάρος της αντιπολίτευσης, όταν μάλιστα η αντιπολίτευση είναι σχεδόν ισοδύναμη μαζί της και να δημιουργεί ένα κλίμα εμφυλίου πολέμου στην Ελλάδα, αλλά να μπορέσει να αξιοποιήσει τη μαχητική της στάση, αν είναι διατεθειμένη έστω και κατ΄ ελάχιστον να επαναδιαπραγματευτεί κάτι με τους Ευρωπαίους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ