Καλοκαιρινός και σήμερα ο καιρός, αλλά με ισχυρούς ανέμους - iefimerida.gr

Καλοκαιρινός και σήμερα ο καιρός, αλλά με ισχυρούς ανέμους

Καλοκαιρινός και σήμερα ο καιρός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για σήμερα Δευτέρα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με ισχυρούς ανέμους που θα φτάσουν εως και 8 μποφόρ στο Αιγαίο, ενω η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 16 έως 36 βαθμούς κελσίου, ενω στη Δυτική Μακεδονία θα είναι3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί αποό 24 έως 34 βαθμούς κελσίου και στα ανατολικά και βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 20 έως 34 βαθμούς κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεάκαι τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 36 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 34 βαθμούς κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη, ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 21 έως 31 βαθμούς κελσίου και στη Νότια Κρήτη θα φτάσει έως 36 βαθμούς κελσίου.

Στα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 24 έως 35 βαθμούς κελσίου και στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Για αύριο Τρίτη, ο καιρός θα παραμείνει αίθριος, ενω οι άνεμοι σταδιακά θα κοπάσουν και η θερμοκρασία δε θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ