Περίοπτη θέση σε μουσείο της Αυστραλίας ο Καραγκιόζης - iefimerida.gr

Περίοπτη θέση σε μουσείο της Αυστραλίας ο Καραγκιόζης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόνιμη θέση στο Μεταναστευτικό Μουσείο της Μελβούρνης πήρε ο... Καραγκιόζης! Στην έκθεση αυτή παρουσιάζονται οι δημιουργίες καλλιτεχνών μεταναστευτικής καταγωγής.

Στο συγκεκριμένο μουσείο εγκαινιάστηκε μια μόνιμη έκθεση, με τίτλο "Ταυτότητα -η δική σας-η δική μου- η δική μας". Ο μόνος ελληνικής καταγωγής καλλιτέχνης που συμμετείχε στην έκθεση ήταν ο Δημήτρης Κατσούλης.

Ο Δημήτρης Κατσούλης, ο οποίος έχει παρουσία σε δεκάδες απρόμαυρες ελληνικές κινηματογραφικές ταινίες, από το 1974 ζει στη Μελβούρνη, όπου παράλληλα με το ανέβασμα θεατρικών έργων ασχολήθηκε και με τον Καραγκιόζη. Ανέβασε παραστάσεις του, έγραψε έργα και φιλοτέχνησε φιγούρες του.

Οι ξεχωριστές φιγούρες του Καραγκιόζη, φιλοτεχνημένες από τον Δημήτρη Κατσούλη, εκτίθενται σε περίοπτη θέση στο Μεταναστευτικό Μουσείο της Μελβούρνης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ