«Ηξερα απο 6 χρονών οτι ήμουν ομοφυλόφιλος και το έκρυβα...» - iefimerida.gr

«Ηξερα απο 6 χρονών οτι ήμουν ομοφυλόφιλος και το έκρυβα...»

«Ηξερα απο 6 χρονών οτι ήμουν ομοφυλόφιλος και το έκρυβα...»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο γνωστός πρωταγωνιστής που αγάπησε το κοινό ως Μπάρνεϊ Στίνσον στο How I met your mother, αλλά και απο την σειρά Glee, μιλάει πλέον ανοιχτά για τη ζωή και τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.

Πρώτη φορά παραδέχτηκε δημόσια την ομοφυλοφιλία του το 2006 και πλέον είναι πατέρας δύο παιδιών, του Γκίντεον και της Χάρπερ, τα οποία απέκτησε με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας, ενω έχει παντρευτεί τον σύντροφο της ζωής του Ντέιβιντ Μπούρτκα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο ίδιος δήλωσε: «Από την ηλικία των έξι ετών γνώριζα ότι είμαι gay και το έκρυβα. Μεγαλώνοντας έκανα πολλές σχέσεις με γυναίκες, όπως έκαναν όλα τα αγόρια της ηλικίας μου, γιατί δεν ήθελα να το δεχτώ»

Μπορεί οι δηλώσεις του να έρχονται σε αντίθεση με τον ρόλο του γυναικά Μπάρνεϊ Στίνσον, απογοητεύοντας τις θαυμάστριές του, αλλά ο ίδιος δε δείχνει να πτοείται, ενω φαίνεται πολύ ευτυχισμένος στο πλευρό του συμβίου του.

«Ηξερα απο 6 χρονών οτι ήμουν ομοφυλόφιλος και το έκρυβα...» | iefimerida.gr 0
«Ηξερα απο 6 χρονών οτι ήμουν ομοφυλόφιλος και το έκρυβα...» | iefimerida.gr 1
«Ηξερα απο 6 χρονών οτι ήμουν ομοφυλόφιλος και το έκρυβα...» | iefimerida.gr 2
«Ηξερα απο 6 χρονών οτι ήμουν ομοφυλόφιλος και το έκρυβα...» | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ