Σαμαράς: Κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας για την έξοδο από την κρίση - iefimerida.gr

Σαμαράς: Κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας για την έξοδο από την κρίση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο λαός αποφάσισε την ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας και την παραμονή μας στο ευρώ, είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στο πρώτο του μήνυμα από το Ζάππειο για τη νίκη της ΝΔ στις εκλογές.

«Δεν θα υπάρξουν νέες περιπέτειες, δεν θα κυριαρχήσει ο φόβος», τόνισε ο κ .Σαμαράς που πήγε στο Ζάππειο αμέσως μετά την τηλεφωνική επικοινωνία του με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος τον συνεχάρη για την εκλογική του επιτυχία.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, στο πρώτο του διάγγελμα ως αδιαμφισβήτητος νικητής των εκλογών της 17ης Ιουνίου υπογραμμισε ότι με τη ΝΔ «θα πιάσουν τόπο οι θυσίες του λαού».

«Προσκαλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις που συμμερίζονται τους στόχους μας να συμμετάσχουν σε κυβέρνηση εθνικης σωτηρίας», είπε και επανέλαβε ότι η «χώρα πρέπει να κυβερνηθεί»

«Η κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας« σύμφωνα με τον κ. Σαμαρά «οφείλει να φέρει ανάπτυξη στην οικονομία και την βεβαιότητα στους Έλληνες ότι τα δύσκολα περάσαν»

«Να δείξουμε στους εταίρους ότι η Ελλάδα έχει συνέχεια,συνέπεια και αξιοπρέπεια» επέμεινε και ευχαρίστησε τον ελληνικό λαό που με πλήρη συνείδηση όπως είπε εμπιστεύθηκε τη ΝΔ.

«Δεν δώσαμε λαϊκιστικες υποσχέσεις», σημείωσε με νόημα ο κ. Σαμαράς και τόνισε ότι στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι να θέσει τη «στέρεα βαση μιας νέας εθνικής ενότητας με κατεύθυνση ευρωπαϊκή»

Για τη συνεργασία με τους ξένους δανειστές, ο Αντώνης Σαμαράς είπε ότι «θα εργαστούμε με τους εταίρους για την ανάπτυξη και την αντιμετώπιση της βασανιστικής για τους έλληνες ανεργίας», ενώ υπογράμμισε ότι στόχος του θα είναι να προστεθούν στο μείγμα των μέτρων «οι απαραίτητες πολιτικές για να επιτευχθεί αυτό»

Θα εργαστώ συναινετικά με όλους, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ και κατέληξε λέγοντας:

«Θα βγούμε από την κρίση με κοινωνική συνοχή, δικαιοσύνη και ασφάλεια για κάθε έλληνα και ελληνίδα. Η Ελλάδα πρέπει να κυβερνηθεί και θα κυβερνηθεί. Η ΝΔ είναι δύναμη ευθύνης και εγγυάται την όσο το δυνατόν ταχύτερη έξοδο της χώρας από τη κρίση»

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ώρα του διαγγέλματος, πίσω από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, βρίσκονταν στελέχη της ΝΔ, όπως οι Κώστας Αρβανιτόπουλος, Μαριέτα Γιαννάκου-Κουτσίκου, Ανδρέας Ψυχάρης, Άκης Γεροντόπουλος, Όλγα Κεφαλογιάννη, κα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ