Βενιζέλος: Κυβέρνηση συνευθύνης με ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Κυβέρνηση συνευθύνης με ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ

Βενιζέλος: Κυβέρνηση συνευθύνης με ΝΔ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην πρώτη του δήλωση μετά το εκλογικό αποτέλεσμα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος υποστήριξε πως το αποτέλεσμα της κάλπης επιβεβαιώνει πως το ΠΑΣΟΚ άντεξε και αριθμητικά και πολιτικά. Ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους που τίμησαν την παράταξη καθι τόνισε πως η χώρα θα πρέπει να αποκτήσει κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης στην οποία θα συμμετέχουν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.

«Ευχαριστώ από καρδιάς όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους. Εμείς είπαμε την αλήθεια και η κατάσταση επιδεινώθηκε με τη χώρα ακυβέρνητη. Τώρα δεν υπάρχει ούτε μία μέρα για χάσιμο. Λέμε όχι σε πολιτικά παιχνίδια. Αύριο πρέπει η χώρα να έχει κυβέρνηση που θα οδηγήσει την πατρίδα σε καλύτερο σημείο. Η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης με ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ. Χρειάζεται εθνική συστράτευση. Προτείνω στους αρχηγούς των κομμάτων να προχωρήσουν αύριο στη δεύτερη φάση της συνταγματικής διαδικασίας, να ζητήσουν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να παρακαμφθεί η φάση της ανάθεσης διερευνητικής εντολής για το σχηματισμό κυβέρνησης σε καθένα από τα τρία πρώτα κόμματα και να προχωρήσει στη δεύτερη φάση, δηλαδή της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών.».

Παράλληλα ο κ.Βενιζέλος τόνισε πως αφού σχηματιστεί κυβέρνηση, στην πρώτη συνεδρίαση τη κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ θα ανακοινωθούν όλα όσα θα αλλάξουν στην παράταξη ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ