Κουβέλης: Με την ΔΗΜΑΡ ισχυρή, η χώρα δεν θα μείνει ακυβέρνητη - iefimerida.gr

Κουβέλης: Με την ΔΗΜΑΡ ισχυρή, η χώρα δεν θα μείνει ακυβέρνητη

Κουβέλης: Με την ΔΗΜΑΡ ισχυρή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την διαβεβαίωση πως εάν ο λαός προτιμήσει την Δημοκρατική Αριστερά στις εκλογές κάνοντάς την ισχυρή, η Ελλάδα δεν θα μείνει ακυβέρνητη από τις 18 Ιουνίου, εξέφρασε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης.

Κατά την διάρκεια της προεκλογικής συγκέντρωσης της ΔΗΜΑΡ στην Θεσσαλονίκη, ο Φώτης Κουβέλης, απευθυνόμενος στον κόσμο που ακολουθούσε χρόνια τώρα το ΠΑΣΟΚ, τους παρότρυνε να μην διαλέξουν την αποχή, τώρα που το ΠΑΣΟΚ δείχνει εγκλωβισμένο σε πολιτικές και σχήματα και δοκιμάζεται από κρίση ταυτότητας και κρίση πολιτικής. Με την αποχή, όπως επεσήμανε, το μήνυμα δεν ακούγεται, δε φτάνει εκεί που πρέπει, δεν πιάνει τόπο.

Από την άλλη, απευθυνόμενος στον κόσμο που ακολουθεί τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε, ότι προκειμένου η Δημοκρατική Αριστερά να συνεργαστεί μαζί του, ζητεί σοβαρότητα, αξιοπιστία, σαφήνεια και υπευθυνότητα, υπογραμμίζοντας ότι η διγλωσσία θέτει σε κίνδυνο τη χώρα.

Στην συνέχεια, ζήτησε από τον ΣΥΡΙΖΑ να ξεφύγει από τον αυτοεγκλωβισμό της μονομερούς καταγγελίας και από την ψευδαίσθηση ότι «εσείς θα καταγγέλλετε και οι δανειστές θα συνεχίζουν την χρηματοδότηση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ