Πολίτης τραυμάτισε αστυνομικό στο κεφάλι με ένα τσεκούρι! - iefimerida.gr

Πολίτης τραυμάτισε αστυνομικό στο κεφάλι με ένα τσεκούρι!

Πολίτης τραυμάτισε αστυνομικό στο κεφάλι με ένα τσεκούρι!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη στις Φέρρες της Αλεξανδρούπολης, όταν ένας άνδρας επιτέθηκε σε αστυνομικό με τσεκούρι, στην προσπάθειά του να εμποδίσει το συνεργείο να του κόψει την παροχή του νερού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αστυνομία κλήθηκε να επέμβει από υπαλλήλους της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης, που όπως κατήγγειλαν, δέχθηκαν απειλές από τον 60χρονο, που κρατούσε τσεκούρι, όταν επιχείρησαν να καταγράψουν τις ενδείξεις του μετρητή κατανάλωσης νερού.

Στη συνέχεια ο 60χρονος, που σύμφωνα με πληροφορίες έχει ψυχολογικά προβλήματα, δεν επέτρεπε στους αστυνομικούς να πλησιάσουν στο σπίτι του, απειλώντας τους με τσεκούρι. Κατόπιν, επιτέθηκε και τραυμάτισε στο κεφάλι με τσεκούρι τον 47χρονο αστυνομικό που προσπαθούσε να τον πείσει να παραδοθεί. Τη στιγμή εκείνη άλλος αστυνομικός που συμμετείχε στην επιχείρηση πυροβόλησε το δράστη, με συνέπεια να τον τραυματίσει σοβαρά.

Οι δυο τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Περιφερειακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ