Πήρε άδεια ο Παναθηναϊκός από την UEFA για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις - iefimerida.gr

Πήρε άδεια ο Παναθηναϊκός από την UEFA για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

UEFA
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η UEFA «άναψε» το πράσινο φως στη συμμετοχή του Παναθηναϊκού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τη νέα σεζόν, κάτι που σημαίνει πως οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν κανονικά στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σύμφωνα με το gazzetta.gr, η επιτροπή financial fair play της UEFA έλαβε υπόψη της την έλλειψη διοίκησης για περίπου δύο μήνες στο «τριφύλλι» και ότι με την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου στην ομάδα, έστω και εκπρόθεσμα, τακτοποιήθηκαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του 2011 προς παίκτες και ομάδες. Ο Παναθηναϊκός, όπως άλλωστε και οι υπόλοιπες ομάδες που έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, θα τεθεί υπό νέο έλεγχο στις 30 Ιουνίου και θα πρέπει να είναι απόλυτα συνεπής προς τις υποχρεώσεις, αλλιώς σε διαφορετική περίπτωση θα αποκλειστεί από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ