Καμπανάκι κινδύνου και από τη Διαμαντοπούλου - iefimerida.gr

Καμπανάκι κινδύνου και από τη Διαμαντοπούλου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μπαλάκι στον πρωθυπουργό πέταξε η Άννα Διαμαντοπούλου καλώντας τον να μαζέψει την κατάσταση αφού όπως είπε χαρακτηριστικά "έχεις μία Νέα Δημοκρατία, έναν Τσίπρα και το μισό ΠΑΣΟΚ να μην καταλαβαίνουν τι σημαίνει να μην πάρουμε την επόμενη δόση του δανείου από την τρόικα».Στο πλαίσιο του συνεδρίου Διεθνής Διαφάνεια Ελλάς, η υπουργός Παιδείας τόνισε ότι "πρέπει ο πρωθυπουργός μέχρι αύριο το αργότερο την Τετάρτη να έχει μαζέψει το θέμα. Άλλωστε ο καλός ο καπετάνιος...".

Μια μέρα πριν το άτυπο υπουργικό συμβούλιο που θα συνεδριάσει αύριο εκτάκτως λόγω της κρισιμότητας των εξελίξεων μετά την μυστική συνεδρίαση των υπουργών οικονομικών την περασμένη Παρασκευή στο Λουξεμβούργο και με τα διάφορα σενάρια είτε περί ανασχηματισμού είτε περί πρόωρης προσφυγής στις κάλπες να βγαίνουν και πάλι στον αφρό της επικαιρότητας, παρατηρείται μια έντονη κινητικότητα υπουργών. Την αρχή έκαναν σήμερα ο υπουργός Υγείας αλλά και η Άννα Διαμαντοπούλου, εκφράζοντας εμμέσως πλην σαφώς τη δυσαρέσκειά τους για την έλλειψη ενημέρωσης αλλά και το επικοινωνιακό φιάσκο της Παρασκευής και ζητώντας αλλαγές εδώ και τώρα στην κυβέρνηση.

Η κ. Διαμαντοπούλου εξέφρασε ακόμη την πεποίθηση ότι το οικονομικό επιτελείο πρέπει να ενισχυθεί με περισσότερα πρόσωπα και χαρακτήρισε την εκλογές ως τη μόνη σίγουρη λύση για να μην πάρουμε την επόμενη δόση του δανείου.

Επίσης, στη διάρκεια της ομιλίας της στο συνέδριο, σημείωσε πως "σε αυτή την πολύ δύσκολη συγκυρία, σ’ ένα πέλαγος με τεράστια τρικυμία, δεν μπορεί να αντεπεξέλθει μόνος του ο πρωθυπουργός και από δίπλα του το πλήρωμα να σπαράζει"

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ