ΟΛΠ: Aύξηση στις αφίξεις κρουαζιεροπλοίων και επιβατών κρουαζιέρας - iefimerida.gr

ΟΛΠ: Aύξηση στις αφίξεις κρουαζιεροπλοίων και επιβατών κρουαζιέρας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αύξηση κατά 5,1%, παρουσιάζουν οι αφίξεις κρουαζιεροπλοίων το τρίμηνο, Ιανουαρίος- Μάρτιος 2011, σε σχέση με το 2010, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία που παρουσίασε ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς Γιώργος Ανωμερίτης, στο ετήσιο Σαλόνι Επαγγελματικών Σκαφών Αναψυχής στον Πόρο.

Ο κ. Ανωμερίτης ανέφερε επίσης ότι οι αφίξεις επιβατών αυξήθηκαν κατά 58,1% (από 80.808 το 2010 σε 139.692 το 2011) ενω οι επιβάτες transit κατά 72,9%.

"Τα στοιχεία του α' τριμήνου δικαιώνουν τις προβλέψεις του οργανισμού ότι ακόμα και κατά τη διάρκεια του χειμώνα μπορεί να υπάρχει ανάκαμψη στο συγκεκριμένο χώρο" δήλωσε ο κ. Ανωμερίτης και υπογράμμισε ότι το λιμάνι του Πειραιά, με βάση το επενδυτικό του πρόγραμμα 2011-2015 θα καταστεί λιμάνι-κόμβος (hub) για όλη την Ανατολική Μεσόγειο.

Πάρης Τσιριγώτης

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ