Βενιζέλος: «Διεθνής οίκος θα ερευνήσει τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ» - iefimerida.gr

Βενιζέλος: «Διεθνής οίκος θα ερευνήσει τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ»

Βενιζέλος: «Διεθνή οίκος θα ερευνήσει τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρόθεσή του να αναθέσει, την ερχόμενη Τετάρτη, σε διεθνή ελεγκτική εταιρεία τον διαχρονικό έλεγχο των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ αποκάλυψε ο πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Βενιζέλος. «Εχω παραλάβει ένα ΠΑΣΟΚ το οποίο έχει 130 εκατομμύρια χρέη και θα διορίσω την Τετάρτη διεθνή ελεγκτικό οίκο για να κάνει πλήρη διαχρονικό οικονομικό έλεγχο του ΠΑΣΟΚ» δήλωσε ο κ. Βενιζέλος στην ιστοσελίδα enikos.gr.

Η δήλωση αυτή αποτελεί προειδοποίηση του σημερινού προέδρου του ΠΑΣΟΚ στους προκατόχους του που δημιούργησαν τεράστια χρέη και ελλείμματα στο κόμμα τα προηγούμενα χρόνια.

Η προειδοποίηση πάντως, δεν απευθύνεται μόνο στον Γιώργο Παπανδρέου και στους επιτελείς του πρώην πρωθυπουργού αλλά και στον Γιάννη Ραγκούση που ήταν γραμματέας του ΠΑΣΟΚ ήταν γραμματέας κατά τη διάρκεια της μετακόμισης από το ιστορικό κτίριο της Χαριλάου Τρικούπη στο πολυδάπανο και πολυόροφο γυάλινο κτίριο της Ιπποκράτους. Ο ίδιος πάντως έχει διευκινήσει ότι ποτέ δεν είχε υπογράψει το παραμικρό σε σχέση με τη διαχείριση των οικονομικών του κόμματος.

Τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ θυμίζουν «καμμένη γη» αφού επί χρόνια οι αμοιβές σε στρατιές συμβούλων και σε συνεργάτες ήταν αστρονομικές την ώρα που οι απλοί υπάλληλοι παρέμεναν απλήρωτοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ