Καλοκαιρινός καιρός με συννεφιά και βροχοπτώσεις - iefimerida.gr

Καλοκαιρινός καιρός με συννεφιά και βροχοπτώσεις

Καλοκαιρινός καιρός με συννεφιά και βροχοπτώσεις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέλος της εβδομάδας και προσωρινά τέλος για το πρώτο κύμα καύσωνα που έπληξε τη χώρα τις τελευταίες μέρες. Για σήμερα Παρασκευή προβλέπεται πτώση της θερμοκρασίας, ενω, παρόλο που ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, αναμένονται σποραδικές βροχές κυρίως στα βόρεια ορεινά.

Στην Αττική, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενω θα σημειωθούν λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 24 έως 34 βαθμούς κελσίου, ενώ στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, με ασθενείς ανέμους, ενω υπάρχει πιθανότητα βροχοπτώσεων στα γύρω ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι αίθριος, κυρίως στα δυτικά. Στις ανατολικές περιοχές θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα σποραδικών βροχών, κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 16 έως 33 βαθμούς κελσίου. Ενω στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος, αλλά θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά όπου ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά όπου ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 34 βαθμούς κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη, ο καιρός θα είναι αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς κελσίου, ενώ στη νότια Κρήτη θα φτάσει και τους 34

Στα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθρις, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 35 βαθμούς κελσίου.

Για αύριο Σάββατο, ο καιρός θα είναι αίθριος και καλοκαιρινός, χωρίς ιδιαίτερες μεταβολές και η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ