H Nτόρα Μπακογιάννη θέλει συγκυβέρνηση με Βενιζέλο - Κουβέλη, χωρίς Τσίπρα - iefimerida.gr

H Nτόρα Μπακογιάννη θέλει συγκυβέρνηση με Βενιζέλο - Κουβέλη, χωρίς Τσίπρα

H Nτόρα Μπακογιάννη θέλει κυβέρνηση με Βενιζέλο - Κουβέλη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜ.ΑΡ. προβάλλει σήμερα ως η πιο αξιόπιστη λύση, δήλωσε σήμερα η Ντόρα Μπακογιάννη, υπογραμμίζοντας ότι η συστράτευση όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων σε ένα κοινό μέτωπο είναι η αυτονόητη πραγματικότητα που έκανε και την ίδια να παραμερίσει προσωπικές αναστολές και να συνεργαστεί με τη ΝΔ.

Μιλώντας στο in.gr η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ ξεκαθαρίζει ότι η ευρωπαϊκή ομπρέλα είναι η μόνη που εγγυάται την έξοδο της χώρας από την κρίση και τη διατήρηση των κεκτημένων ετών: «Ο άλλος δρόμος, εκείνος της μονομερούς καταγγελίας και της εξόδου από την Ευρώπη, είναι καταστροφικός» εξηγεί.

«Αναμφίβολα εκείνα τα κόμματα που έχουν ευρωπαϊκό προσανατολισμό, αναγνωρίζουν πως η θέση της Ελλάδας είναι μέσα στην Ευρώπη και συμφωνούν σε ένα βασικό πλαίσιο ταχύτερων και βαθύτερων διαθρωτικών αλλαγών και μεταρρυθμίσεων. Η συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ προβάλλει σήμερα ως η πιο αξιόπιστη λύση» είναι η δήλωσή της.

Η κυρία Μπακογιάννη επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι με το πρόγραμμά του θα αυξήσει τα ελλείμματα «εθνικοποιώντας τράπεζες, κρατικοποιώντας επιχειρήσεις όπως ο ΟΤΕ και αυξάνοντας τις σπατάλες του κράτους».

«Υπάρχει μια βασική διαφορά ανάμεσα σε αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ και σε αυτά που προτείνει η Νέα Δημοκρατία. Μάλιστα, πρέπει να σας πω, πως όταν εμείς, μιλήσαμε για επέκταση του επιδόματος ανεργίας, τότε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Δούρου, μας κατηγόρησε για λαϊκισμό, λέγοντας πως δεν υπάρχουν λεφτά για τέτοια μέτρα. Λίγες μέρες μετά βέβαια, ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα του είπε πως και θα διπλασιάσει το επίδομα ανεργίας αλλά θα δώσει κιόλας και επίδομα στους άνεργους μετανάστες. Ε, τώρα αυτό είναι παλαβό» αναφέρει η πρώην υπουργός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ