Ο Κάνιε Γουέστ θέλει να γυρίσει πορνό - Απειλεί να τον χωρίσει η Καρντάσιαν - iefimerida.gr

Ο Κάνιε Γουέστ θέλει να γυρίσει πορνό - Απειλεί να τον χωρίσει η Καρντάσιαν

Ο Κάνιε Γουέστ θέλει να γυρίσει πορνό - Απειλεί να τον χωρίσει η Καρντάσιαν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάλλον έληξε ο μήνας του μέλιτος για την Κιμ Καρντάσιαν και τον Κάνιε Γουεστ, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα, η τηλεπερσόνα είναι έξαλλη με το σύντροφό της, επειδή εκείνος είχε τη φαεινή ιδέα να γυρίσει σε μορφή πορνό μερικά από τα βιντεοκλίπ του.

Η Κιμ, αν και έγινε παγκοσμίως γνωστή χάρη στη sex tape που διέρρευσε με τον τότε φίλο της Ray J, είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένη από το γεγονός ότι ο Κάνιε συναντήθηκε με εταιρία παραγωγής ταινιών πορνό, ώστε να θέσει σε εφαρμογή την ιδέα του. Τον απείλησε μάλιστα, ότι αν προχωρήσει με τα σχέδιά του, θα τον αφήσει στα κρύα του λουτρού.

Όπως αναφέρουν άτομα από το κοντινό της περιβάλλον, η Καρντάσιαν πιστεύει ότι έχει ήδη δεχτεί αρκετή λάσπη, και το τελευταίο πράγμα που θέλει είναι να μπλεχτεί το όνομά της σε ένα ακόμα σκάνδαλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ