Άτακτη η Μάιλι Σάιρους: Άλλον παντρεύεται, με άλλον χαριεντίζεται [εικόνες] - iefimerida.gr

Άτακτη η Μάιλι Σάιρους: Άλλον παντρεύεται, με άλλον χαριεντίζεται [εικόνες]

Άτακτη η Μάιλι Σάιρους: Άλλον αρραβωνιάστηκε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν δύο εβδομάδες η τραγουδίστρια Μάιλι Σάιρους αρραβωνιάστηκε με τον καλό της, Λίαμ Χέμσγουορθ, ωστόσο ο μέλλων σύζυγός της μάλλον δε θα πρέπει να νιώθει ήσυχος ότι έδεσε το γάιδαρό του, καθώς η τραγουδίστρια πιάστηκε στα πράσα από παπαράτσι να έχει έρθει απαγορευτικά κοντά με το φίλο και βοηθό της Τσέιν Τόμας.

Η 19χρονη σταρ της Ντίσνεϊ βρέθηκε στο Μαϊάμι για επαγγελματικές υποχρεώσεις και ο φακός την τσάκωσε να φλερτάρει ασύστολα στην πισίνα με τον Τόμας, με τα πρόσωπά τους πολύ κοντά το ένα στο άλλο, ενώ κοιτάζονταν στα μάτια και χαζογελούσαν. Μάλιστα, κάποιες στιγμές ο νεαρός φαινόταν να χαϊδεύει το μπούτι της Μάιλι κάτω από το νερό και να την κοιτά προκλητικά.

Άτακτη η Μάιλι Σάιρους: Άλλον παντρεύεται, με άλλον χαριεντίζεται [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Άτακτη η Μάιλι Σάιρους: Άλλον παντρεύεται, με άλλον χαριεντίζεται [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Άτακτη η Μάιλι Σάιρους: Άλλον παντρεύεται, με άλλον χαριεντίζεται [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Άτακτη η Μάιλι Σάιρους: Άλλον παντρεύεται, με άλλον χαριεντίζεται [εικόνες] | iefimerida.gr 3

H ίδια πάντως επιχείρησε να θέσει τα πράγματα στη σωστή τους βάση, γράφοντας στον λογαριασμό της στο twitter: «Δηλαδή τώρα επειδή αρραβωνιάστηκα δεν θα μπορώ να έχω φίλους του αντίθετου φύλου; Αγαπώ τον αρραβωνιαστικό μου και με αγαπά κι εκείνος. Τα υπόλοιπα είναι βλακείες. Θα ζήσουμε μια ευτυχισμένη ζωή μαζί και κανείς δεν μπορεί να μας το στερήσει».







Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ