Κασιδιάρης: Κρυβόμουν 48 ώρες γιατί δεν ήθελα να με διαπομπεύσουν τα κανάλια - iefimerida.gr

Κασιδιάρης: Κρυβόμουν 48 ώρες γιατί δεν ήθελα να με διαπομπεύσουν τα κανάλια

Κασιδιάρης: Κρυβόμουν 48 ώρες γιατί δεν ήθελα να με διαπομπεύσουν τα κανάλια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο περιστατικό της επίθεσης κατά της υποψήφιας βουλευτού του ΚΚΕ, Λιάνας Κανέλλη και της υποψήφιας βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένας Δούρου, αναφέρεται σε άρθρο του ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρη, τονίζοντας για ακόμη μία φορά ότι το γεγονός ήταν σκηνοθετημένο.

Στο άρθρο του που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα της Χρύσης Αυγής και έχει τίτλο «Πιο δυνατή από ποτέ Χρυσή Αυγή», ο κ. Κασιδιάρης τονίζει ότι «τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν το πρωί της περασμένης Πέμπτης στον ΑΝΤ1 είχαν σκηνοθετηθεί με μοναδικό στόχο την πρόκληση μίας ακραίας εκ μέρους μου αντίδραση».

Επίσης, εξηγεί και γιατί είχε εξαφανιστεί για δύο ημέρες: «Επέλεξα να παραμείνω σιωπηρός για 48 ώρες, καθώς δεν ήθελα να δώσω την ευχαρίστηση στα κανάλια να με διαπομπεύουν εκ νέου, παρουσιάζοντας την εικόνα της μεταφοράς μου, με χειροπέδες, στον εισαγγελέα».

Μέσα από το άρθρο του ο εκπρόσωπος του κόμματος εκφράζει και τη λύπη του, για το γεγονός ότι χωρίς τη θέλησή του ενεπλάκη «σε μία υπόθεση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, που βασικό σκοπό είχε να πλήξει πολιτικά την Χρυσή Αυγή».

Επίσης, στο άρθρο του αναφέρει ότι τον εξέπληξε η άμεση ευαισθητοποίηση συγκεκριμένων δικαστικών λειτουργών σε τηλεοπτικό χρόνο, αλλά και η μαζική κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών, την πολυτέλεια παρέμβασης των οποίων καθημερινώς στερούνται οι Έλληνες πολίτες.

«Δεν με εξέπληξε», συμπληρώνει, «η προκλητική συμπεριφορά συγκεκριμένων μεγαλοδημοσιογράφων και εκδοτών, οι οποίοι δεν δίστασαν να απαιτήσουν και να προαναγγείλουν την όποια διώξή μου, πριν ακόμα αυτή αποφασισθεί από τα αρμόδια όργανα».

Ο κ.Κασιδιάρης επισημαίνει, επίσης ότι «η δικαιοσύνη πρέπει να και οφείλει να παραμείνει νηφάλια, μακριά από εντολείς και εντολοδόχους, ξένη από συμφέροντα και πολιτικές σκοπιμότητες».

«Επαφίεμαι στην αδιάψευστη κρίση του ελληνικού λαού», προσθέτει ο Ηλίας Κασιδιάρης .

Ο υποψήφιος βουλευτής κλείνει το άρθρο του με ένα απόσπασμα της ομιλίας του στα Άνω Λιόσια: «Είδαν ότι και εγώ όπως και οι περισσότεροι Ελληνες είμαι ένας άνθρωπος που όταν τον χτυπάνε κατά πρόσωπο ενδεχομένως και να εξοργίζεται».

Κασιδιάρης: Κρυβόμουν 48 ώρες γιατί δεν ήθελα να με διαπομπεύσουν τα κανάλια | iefimerida.gr 0

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ