«Αλέξη, έχω ένα χαλασμένο σιφόνι στην κουζίνα...» - iefimerida.gr

«Αλέξη, έχω ένα χαλασμένο σιφόνι στην κουζίνα...»

«Αλέξη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με κριτική διάθεση αλλά και μεγάλη δόση χιούμορ αντιμετώπισαν οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης τις εξαγγελίες του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες.

«Αλέξη, έχω κι ένα χαλασμένο σιφόνι στην κουζίνα, μήπως μπορείς να κάνεις κάτι;», έγραφε μια χρήστης στη σελίδα της στο facebook, ενώ άλλη πρότεινε... «πάρτε τα βουνά να σωθείτε».

Λίγες αναρτήσεις παρακάτω ο Ν.Λ. διαπίστωνε ότι ο κ. Τσίπρας δεν τοποθετήθηκε σε σημαντικά ζητήματα, γράφοντας: «Δεν έχει κάνει ούτε μία αναφορά για τους λαθρομετανάστες. Επίσης δεν έχει πει τίποτα για τους μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου».

Η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα ότι δίνει μάχη για όλη την Ευρώπη και όχι μόνο την Ελλάδα ξάφνιασε τη Β.Γ., η οποία έσπευσε να γράψει: «Κάνει αγώνα να επιστρέψει η δημοκρατία στην Ελλάδα. Εμ, βέβαια, πασίγνωστο είναι. Η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Αγγλία έχουν χούντες», κερδίζοντας με αυτό το σχόλιο δεκάδες like από τους διαδικτυακούς φίλους της.

«Στις 18 Ιουνίου σχηματίζουμε κυβέρνηση όλων των Ελλήνων, ενωμένοι και όχι διαιρεμένοι», διεμήνυε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ από το Ζάππειο και ο Μ.Π. σχολίαζε στο twitter: «Οταν λέει ότι θα έχει ολόκληρο τον λαό από πίσω του... μην ξεχνάει ότι απευθύνεται στο max 30%, αν είναι μόνος του».

Τα περισσότερα βλέμματα χθες ήταν στραμμένα στη συνέντευξη του κ. Τσίπρα, κάτι που διαπίστωσε και ο Λ.Σ., ο οποίος ανέφερε: «Δεν ξέρω τι λένε οι δημοσκόποι, αλλά οι τηλεοράσεις στη γειτονιά είναι τέρμα ανοιγμένες σαν να παίζει η Εθνική τελικό».

Πιο δημοφιλής στο Διαδίκτυο ήταν η φωτογραφία Ελληνα φιλάθλου από την Πολωνία, ο οποίος φωτογραφήθηκε με την πλάτη στραμμένη στον φακό προκειμένου να διαδώσει το μήνυμα της μπλούζας του: «Our last trip before Tsipras» («Η τελευταία μας εκδρομή πριν από τον Τσίπρα»).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ