Το ΕΒΕΑ μήνυσε την Τράπεζα της Ελλάδας για το κούρεμα του ενός εκατομμυρίου - iefimerida.gr

Το ΕΒΕΑ μήνυσε την Τράπεζα της Ελλάδας για το κούρεμα του ενός εκατομμυρίου

Οι Βιομήχανοι μήνυσαν την Τράπεζα της Ελλάδας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών κατέθεσε χθες μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου στην Τράπεζα της Ελλάδος για την κακή διαχείριση και απώλεια μεγάλου τμήματος των αποθεματικών του Επιμελητηρίου, λόγω της αγοράς ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου χωρίς καμία απολύτως έγκριση ή έστω και απλή ενημέρωση του ΕΒΕΑ.

Μαζί με το ΕΒΕΑ μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε και από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών. Σε ότι αφορά το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, ενώ το ύψος των επενδεδυμένων διαθεσίμων κεφαλαίων του ανερχόταν στο ποσό των 9.453.079,45 ευρώ, στις 19/01/2012 η αγοραία αξία τους έφθανε μόλις στο ποσό των 3.671.206,23 ευρώ. Με την ανταλλαγή των ομολόγων στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, το ποσό ανέρχεται μόλις στα 2.761.518,39 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ