Καμίνης και Μπουτάρης «κυνηγούν» τα κόμματα για την παράνομη αφισοκόλληση - iefimerida.gr

Καμίνης και Μπουτάρης «κυνηγούν» τα κόμματα για την παράνομη αφισοκόλληση

Καμίνης και Μπουτάρης «κυνηγούν» τα κόμματα για την παράνομη αφισοκόλληση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πόλεμος για μία θέση στους τοίχους της Αθήνας φαίνεται πως έχει ξεκινήσει ανάμεσα στα κόμματα προκειμένου να αναδείξουν τις προεκλογικές τους αφίσες. Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη οι κεντρικοί δρόμοι έχουν γεμίσει από προεκλογικό υλικό της Αριστεράς, με τον ΣΥΡΙΖΑ, τη Δημοκρατική Αριστερά και το ΚΚΕ, να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη μάχη της αφισοκόλλησης.

Ηδη στο κέντρο της Αθήνας υπολογίζεται ότι έχουν κολληθεί τις τελευταίες ημέρες περισσότερες από 10.000 αφίσες.

Μέσα σε λίγες ημέρες οι κολόνες φωτισμού, οι ελεύθεροι στύλοι, τα δέντρα, αλλά και οι τοίχοι στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης έπεσαν θύματα άναρχης αφισοκόλλησης θυμίζοντας εικόνες της δεκαετίας του '80

Στην... αφισορύπανση αντέδρασαν έντονα οι δήμαρχοι των δύο πόλεων. Στην Αθήνα ο Γιώργος Καμίνης τόνισε «η Αθήνα δεν αντέχει άλλη υποβάθμιση, πρέπει να γίνει αυτό κατανοητό σε όλες τις κατευθύνσεις. Οι χώροι και οι τρόποι προβολής των κομμάτων έχουν καθοριστεί με ακρίβεια από τη διαπαραταξιακή επιτροπή». Μάλιστα τα συνεργεία καθαρισμού έχουν πάρει φωτιά, αφού περισσότεροι από 75 εργαζόμενοι καθαρίζουν στις κεντρικές Λεωφόρους Β. Σοφίας, Πανεπιστημίου και Σταδίου τις κολόνες και όλα τα σημεία όπου έχουν αναρτηθεί παράνομα οι αφίσες των κομμάτων.

Και ο Γιάννης Μπουτάρης όμως από τη Θεσσαλονίκη είχε προειδοποιήσει τα κομματικά επιτελεία ότι όσο «βρέχει αφίσες θα πέφτουν και πρόστιμα. Δεν θα κάνω καμιά υποχώρηση, θα ρίξω πρόστιμα σε όσα κόμματα κολλήσουν αφίσες σε παράνομα».

Βέβαια και τα υπόλοιπα κόμματα δεν έχασαν την ευκαιρία και μπήκαν και αυτά με τη σειρά τους στο παιχνίδι της αφισας. Κάτι που φαίνεται ότι ενόχλησε τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος εξέφρασε τη διαφωνία του στο twitter για την συμμετοχή της ΝΔ στην μάχη της αφίσας. «Μπήκαμε και εμείς στο παιχνίδι της αφισοκόλλησης... Κρίμα...»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ