Καραμανλής: Ο ΣΥΡΙΖΑ μας απομονώνει- Επενδύει στην ταλαιπωρία του κόσμου - iefimerida.gr

Καραμανλής: Ο ΣΥΡΙΖΑ μας απομονώνει- Επενδύει στην ταλαιπωρία του κόσμου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με άρθρο του στην εφημερίδα «Καθημερινή», ο Κώστας Καραμανλής, γιαός του Αχιλλέα, υποψήφιος στις Σέρρες, κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «επενδύει στην ταλαιπωρία του λαού για να απομονώσει την Ελλάδα από το φυσικό της χώρο που είναι η Ευρώπη».

Το άρθρο έχει τίτλο- ερώτηση: «Οραματιζόμαστε την Ελλάδα στη Ευρώπη;». Σύμφωνα με τον κ. Καραμανλή, ο ΣΥΡΙΖΑ, «ενώ ορκίζεται πίστη στην ευρωπαϊκή συμμετοχή, στο πρόγραμμα του – με τις προτάσεις περί εθνικοποιήσεων και κλεισίματος των αγορών - αντίκειται ευθέως στο ευρωπαϊκό κεκτημένο».

Ο αρθρογράφος επισημαίνει ότι η μάχη που αποσκοπεί στη βελτίωση των όρων δανειοδότησης κρίνεται στο εξωτερικό κι όχι εντός των συνόρων. Προσθέτει πως, πέραν της δανειοδότησης, στην Ελλάδα οι πολιτικές δυνάμεις και η κοινωνία θα πρέπει θα συμφωνήσουν σε ένα αναπτυξιακό όραμα, που θα προσανατολίζεται σε νέο κράτος, νέα οικονομία και νέα νοοτροπία.

Στο άρθρο του ο κ. Καραμανλής διατείνεται ότι η Ελλάδα έχει κατακλυστεί από «παραληρηματικές κραυγές και συναισθηματικές καταγγελίες». Η δυναμική Ελλάδα – υπογραμμίζει – της εξωστρέφειας, της καινοτομίας, της αξιοκρατίας βρίσκεται σε απόγνωση και φυλλορροεί. Για αυτό ήλθε η ώρα -καταλήγει- οι πολιτικοί να κάνουν το χρέος τους απέναντί της, δίνοντας προοπτική σε όλο τον ελληνικό λαό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ