Μιχελάκης: Κρυφό και υπολογισμένο σε δραχμές το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Μιχελάκης: Κρυφό και υπολογισμένο σε δραχμές το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Μιχελάκης: Κρυφό και υπολογισμένο σε δραχμές το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δριμεία επίθεση εναντίον του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., Γιάννης Μιχελάκης, χαρακτηρίζοντάς τον επικίνδυνο και γραφικό.

Αναφερόμενος στο απάντηση του κ. Τσίπρα για το αν υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο στην περίπτωση που οι Ευρωπαίοι πουν όχι στις διεκδικήσεις που θα προβάλλει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μιχελάκης είπε πως «είναι πρωτοφανές, στις πιο κρίσιμες εκλογές για την Ελλάδα και τους Έλληνες, ο κ. Τσίπρας να ισχυρίζεται πως έχει σχέδιο, αλλά δεν το λέει, γιατί ο αντίπαλος δεν πρέπει να γνωρίζει τις θέσεις μας».

Μάλιστα, συνέχισε λέγοντας πως «μέχρι τώρα είχε παρουσιάσει οικονομικό πρόγραμμα, χωρίς αριθμούς και κοστολόγηση. Σήμερα, μας λέει ότι θα καταγγείλει τη δανειακή σύμβαση, αλλά θέλει το ευρώ, χωρίς να αποκαλύπτει το σχέδιό του, για να μην το μάθουν οι αντίπαλοι. Εκτός από επικίνδυνος, γίνεται πλέον και γραφικός».

«Και προφανώς, εκτός από κρυφό, το σχέδιο το έχει υπολογίσει σε δραχμές», κατέληξε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. .

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ