Oι διαφημίσεις του Osama - iefimerida.gr

Oι διαφημίσεις του Osama

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Bin Laden πέθανε, ή έτσι λένε τουλάχιστον. Η παρουσία του, όμως, είναι πιο έντονη από ποτέ. Κυκλοφορεί σε περίπτερα, σε διαφημίσεις και billboards. Ο Osama ζει την αιωνιότητα του advertising, στις πιο ευφάνταστες εκφάνσεις της. Ετοιμάσαμε λίστα με τις πιο αστείες στιγμές της καριέρας του Osama στο χώρο του marketing.

1. Προφυλακτικά. Γιατί η αντισύλληψη σώζει από τη γέννηση ενός νέου τρομοκράτη! Τρομοκρατία και στο κρεβάτι σας.

2. Καραμέλες για το λαιμό. Στη συγκεκριμένη κινέζικη διαφήμιση, οι θαυματουργές καραμέλες που πολεμούν τη φλεγμoνή στο λαιμό σε κάνουν και αόρατο από τον ανιχνευτή θερμότητας.

3. Χιουμοριστικό eξώφυλλο. Είναι ένας καουμπόι και έχει 2 μέτρα μπόι -στην κυριολεξία-. Έτσι τουλάχιστον εμπνεύστηκε τον Osama bin Landen το σατιρικό βελγικό περιοδικό HUOMO.

4.Αυτοκίνητα. Συγκεκριμένα τα Range Rover, για να ανεβαίνει τα δύσβατα βουνά του Πακιστάν.

5. Κινητό τηλέφωνο. Το Samsung i450 Music Phone αδειάζει το μυαλό των μεγάλων, σατανικών ηγετών!

6. Παιδική fωτογραφία. Τον μικρό Osama διάλεξε ένα ολλανδικό site φωτογραφίας για να διαφημιστεί. "Κράτα τη στιγμή όσο είναι ακόμα μικρά και χαριτωμένα τα παιδιά" αναφέρει, σε ελεύθερη μετάφραση, η διαφήμιση.

7. Εταιρία ανθρώπινου δυναμικού. Για να μη βάλεις τρομοκράτες στη μπίζνα σου και σου πέσουν τα καράβια έξω - ή πάνω στο κτήριο του ΟΤΕ.

8. Ζώνες Ασφαλείας! Η απάντηση στην εξαφάνιση του πτώματος του μεγάλου τρομοκράτη είναι αναπάντεχα αστεία. Γιατί η ζώνη ασφαλείας σώζει ζωές και θανάτους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Διαφήμιση osama bin landen marketing
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ