Η κρίσιμη αναμέτρηση της Ελλάδας με την Τσεχία live στο iefimerida - iefimerida.gr

Η κρίσιμη αναμέτρηση της Ελλάδας με την Τσεχία live στο iefimerida

Euro 2012
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει στις 19:00 την Τσεχία σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει εν πολλοίς την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Euro 2012, το οποίο θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε την εξέλιξη live από το iefimerida.gr.

Η Εθνική με νίκη θα αυξήσει κατά πολύ τις ελπίδες της για πρόκριση στη φάση των «8» της διοργώνωσης και ουσιαστικά θα έχει εξασφαλίσει μία θέση στις οκτώ καλύτερες ομάδες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ο Φερνάντο Σάντος αναμένεται να χρησιμοποιήσει κάτω από τα δοκάρια τον Χαλκιά, ενώ στην άμυνα από τα δεξιά από τα αριστερά θα αγωνιστούν τους Τοροσίδη, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Κατσουράνη και Χολέμπας, ενώ η τριάδα στα χαφ θα αποτελείται πιθανότατα από τους Μάκο ή Φωτάκη, Μανιάτη και Καραγκούνη. Στην επίθεση σίγουρος είναι για το δεξί άκρο ο Σαλπιγγίδης, ενώ αριστερά φαίνεται να κερδίζει θέση βασικού ο Φορτούνης αντί του Σαμαρά, ο οποίος διεκδικεί τη θέση στην κορυφή της επίθεσης από τον Γκέκα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελλάδα Τσεχία Euro 2012 Φερνάντο Σάντος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ