Βενιζέλος: Πολιτικοί καιροσκόποι όσα στελέχη πήγαν από το ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Πολιτικοί καιροσκόποι όσα στελέχη πήγαν από το ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η τιμωρία του ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να μετατραπεί σε αυτοτιμωρία του ελληνικού λαού τόνιζε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος που παράλληλα επιτέθηκε με σφοδρότητα σε όσα στελέχη του ΠΑΣΟΚ έφυγαν προεκλογικά από το κόμμα για να ενταχθούν στον ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι καιροσκόποι, είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, διαχωρίζοντας πάντως τους απλούς ψηφοφόρους.

«Αυτό που επείγει και που προέχει είναι να αποφασίσει ο ελληνικός λαός αν θέλει να κυβερνηθεί και πώς θα κυβερνηθεί η χώρα», είπε ο κ. Βενιζέλος και συνέχισε λέγοντας ότι ο λαός πρέπει να αποφασίσει «αν θέλει η χώρα να έχει μια ευρωπαϊκή πορεία ή αν θέλει να την θέσει υπό διακινδύνευση την πορεία αυτή».

Ο κ. Βενιζέλος αναφέρθηκε σε «πολιτικές δυνάμεις που παίζουν το γνωστό παιγνίδι της δημαγωγίας, του λαϊκισμού και περιγράφουν ένα αντιμνημονιακό παράδεισο».Και συνέχισε κάνοντας αυτοκριτική: «Και εμείς έχουμε κάνει το λάθος αυτό στο παρελθόν και εμείς δεν εκφραστήκαμε με την σαφήνεια και την ειλικρίνεια που θα έπρεπε σε άλλες προεκλογικές περιόδους»

Ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι «το θέμα είναι να μην μετατραπεί η τιμωρία του ΠΑΣΟΚ σε αυτοτιμωρία του ελληνικού λαού» και συμπλήρωσε ότι «οδεύουμε σε ένα πολιτικό και οικονομικό αδιέξοδο. Αν δεν σπάσει το σκηνικό της τεχνητής πόλωσης -ένα επίπλαστο σκηνικό μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ- αν αυτό δεν σπάσει δεν οδηγούμαστε πουθενά».
Τέλος, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, τόνισε: «Μόνο μια κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης, μπορεί να αναλάβει την ευθύνη διακυβέρνησης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ