Το κύμα καύσωνα καλά κρατεί με ηλιοφάνεια και αύξηση θερμοκρασίας - iefimerida.gr

Το κύμα καύσωνα καλά κρατεί με ηλιοφάνεια και αύξηση θερμοκρασίας

Το κύμα καύσωνα καλά κραττεί με ηλιοφάνεια και αύξηση θερμοκρασίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζεται η καλοκαιρία, με πολύ ζεστό και αίθριο καιρό, συνοδευόμενο από αύξηση της θερμοκρασίας, ενώ στις θαλάσσιες και παραλιακές περιοχές η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τις πρωϊνές ώρες.

Στην Αττική, συνεχίζεται ο καύσωνας, με αίθριο καιρό και την θερμοκρασία να φτάνει απο 20 μέχρι και 36 βαθμούς κελσίου, ενω στα παραθαλάσσια μέχρι 32

Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι επίσης αίθριος, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθει από 18 έως 33 βαθμούς κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 35 βαθμούς κελσίου και κατά τόπους θα φτάσει και τους 36 βαθμούς.

Στα Νησιά του Ιονίου, την ´Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, αναμένεται αίθριος καιρός ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 35 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αίθριος με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 37 βαθμούς κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος και η θερμοκρασία στις Κυκλάδες θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς κελσίου και στη Κρήτη έως 33 βαθμούς.

Στα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός αναμένεται αίθριος με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 33 βαθμούς κελσίου.

Για αύριο Τετάρτη, θα συνεχιστεί η καλοκαιρία ενω η θερμοκρασία θα αυξηθεί αισθητά και θα κυμανθί σε υψηλά επίπεδα, φτάνοντας εως και 39 βαθμούς κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ