ΠΑΣΟΚ: Επιχείρηση ανακοπής της διαρροής ψηφοφόρων σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

ΠΑΣΟΚ: Επιχείρηση ανακοπής της διαρροής ψηφοφόρων σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Επιχείρηση ανακοπής των διαρροών ψηφοφόρων στο ΠΑΣΟΚ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο ΠΑΣΟΚ αποφεύγουν να δώσουν τροφή στην εσωστρέφεια υποβαθμίζοντας τις αντιδράσεις στα μηνύματα που εξέπεμψε ο Ευάγγελος Βενιζέλος προς πάσα κατεύθυνση, όπως για παράδειγμα την χθεσινή παρέμβαση του Γιάννη Ραγκούση.

Παράλληλα στην Ιπποκράτους έχει ξεκινήσει επιχείρηση ανακοπής των διαρροών του τόσο προς την Νέα Δημοκρατία όσο και προς τον ΣΥΡΙΖΑ κάνει τα τελευταία 24ωρα το ΠΑΣΟΚ με στόχο να αποτρέψει την περαιτέρω μείωση των εκλογικών του ποσοστών.

Στην προσπάθεια συγκράτησης των εναπομεινάντων ψηφοφόρων του κινήματος, κύκλοι του ΠΑΣΟΚ προσπαθούν τα τελευταία 24ωρα να διαλύσουν την φημολογία περί δύσκολου ντέρμπι στις κάλπες της 17ης Ιουνίου τονίζοντας ότι το αποτέλεσμα θα είναι καθαρά υπέρ της Νέας Δημοκρατίας.

Στην Ιπποκράτους θεωρούν ότι η μεν Συγγρού διαρρέει σκοπίμως πως η απόσταση μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ μικρή για να διευρύνει την ψαλίδα με τον ΣΥΡΙΖΑ και να προσελκύσει δυνητικούς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, η δε Κουμουνδούρου αναφέρει πως τα δύο κόμματα βρίσκονται κοντά προκειμένου να τραβήξει στα ψηφοδέλτιά της τους αναποφάσιστους της τελευταίας στιγμής.

Το μήνυμα πως το ΠΑΣΟΚ έχει σταθεροποιηθεί και δεν φυλλοροεί θα το διοχετεύσουν και τα στελέχη του κινήματος στα μέλη του ΠΑΣΟΚ στην διάρκεια των περιοδειών που θα κάνουν τις επόμενες ημέρες στην περιφέρεια.

Η Ιπποκράτους ενέταξε στο πρόγραμμα των περιοδειών την Άννα Διαμαντοπούλου (Καβάλα, Μεσσηνία, Ξάνθη) τον Μιχάλη Χρυσοχοίδη (Ημαθία), τον Φίλιππο Σαχινδίη (Πιερία), τον Κώστα Σκανδαλίδη (Αρκαδία, Λάρισα), τον Θάνο Μωραϊτη (Άρτα), τον Μίμη Ανδρουλάκη (Καρδίτσα, Ηλεία), την Φώφη Γεννηματά (Φθιώτιδα), τον Πέτρο Ευθυμίου (Πρέβεζα, Ιωάννινα) και τον Μάρκο Μπόλαρη (Δράμα).

Ο ίδιος ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα μιλήσει αύριο στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στον Κορυδαλλό, ενώ θα κλείσει τις προεκλογικές του εμφανίσεις την Παρασκευή σε μία «δύσκολη» περιοχή της β' Αθηνών, το Μενίδι.

Κατά τα άλλα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα εμφανιστεί νωρίς το πρωί στην πρωινή εκπομπή του Antenna. Ο κ. Βενιζέλος επέστρεψε ικανοποιημένος από τα ραντεβού που είχε χθες στην Ρώμη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο Μάριο Μόντι επέδειξε ενδιαφέρον τόσο για τις προοπτικές αναθεώρησης της δανειακής σύμβασης όσο και για το γεγονός πως ο Ιταλός πρωθυπουργός εμφανίστηκε ενημερωμένος για το πλαίσιο των 8 σημείων του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για την συγκρότηση διακυβέρνησης εθνικής συνευθύνης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ