Νεολαία ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ: Μνημείο γελοιότητας τα σποτ της ΟΝΝΕΔ - iefimerida.gr

Νεολαία ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ: Μνημείο γελοιότητας τα σποτ της ΟΝΝΕΔ

Νεολαία ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ: Μνημείο γελοιότητας τα σποτ της ΟΝΝΕΔ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δριμεία επίθεση στην ΟΝΝΕΔ για τα προεκλογικά της σποτ εξαπέλυσε η νεολαία του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ χαρακτηρίζοντάς τα «μνημεία γελοιότητας», τα οποία προκαλούν το κοινό αίσθημα και την κοινή λογική.

Οπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η νεολαία του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, «η επιχείρηση εκφοβισμού και προπαγάνδας που έχει εξαπολύσει η ΝΔ και τα προσκείμενα σε αυτή ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα, αν δεν αφορούσε εκατομμύρια πολιτών θα αποτελούσε μνημείο γελοιότητας. Επειδή όμως απευθύνονται στην ελληνική κοινωνία, λίγες μέρες πριν τις εκλογές-ορόσημο της 17ης Ιούνη,το μόνο που καταφέρνουν είναι να προκαλούν το κοινό αίσθημα και την κοινή λογική».

Μάλιστα υποστηρίζουν ότι τα εν λόγω προεκλογικά σποτ αποτελούν την πιο απτή απόδειξη ότι η Ν.Δ. και η νεολαία της δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα των νέων ανθρώπων τονίζοντας, παράλληλα, ότι «επιλέγουν με θράσος,να κάνουν ανάλαφρο χιούμορ τη στιγμή που είναι συνυπεύθυνοι με το ΠΑΣΟΚ για τα ερείπια που αφήνει πίσω της η πολιτική των Μνημονίων».

«Ενημερώνουμε την ΟΝΝΕΔ και όσους σκαρφίστηκαν τα συγκεκριμένα σποτ, ότι η πραγματικότητα των εργαζομένων και της νεολαίας δεν είναι η χλιδή και τα ακριβά εστιατόρια. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια», συνεχίζει στην ανακοίνωσή της η νεολαία του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ.

«Λίγες μέρες έμειναν για να μας αποδείξουν αν υπάρχει πάτος στο βαρέλι της γελοιότητας», καταλήγει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ