Κουίκ: Η Ελλάδα θα αδειάσει από τους λαθρομετανάστες - iefimerida.gr

Κουίκ: Η Ελλάδα θα αδειάσει από τους λαθρομετανάστες

Κουίκ: Η Ελλάδα θα αδειάσει από τους λαθρομετανάστες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Θα αδειάσει η Ελλάδα από τους λαθρομετανάστες. Η Ελλάδα θα μείνει με το 3% που είναι απαραίτητο να έχουμε και τέρμα... Θα τους δώσουμε το ταξιδιωτικό έγγραφο για να πάνε όπου θέλουν» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, ο κ. Κουίκ αναφερόμενος στο θέμα της μετανάστευσης είπε χαρακτηριστικά πως «τελείωσε η νοοτροπία των Συριζαίων που σε λίγο θα μας πουν ''βάλτε και 2 λαθρομετανάστες σπίτι σας να τους φιλοξενείτε''».

Επίσης, ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων άφησε υπαινιγμούς ότι τόσο ο πρόεδρος της Ν.Δ., Αντώνης Σαμαράς όσο και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, δεν μπορούν να διαπραγματευτούν με τη Γερμανία, γιατί «κρατά στο χέρι πρόσωπα από τα κόμματά τους η Μέρκελ».

Παράλληλα ο κ. Κουίκ τόνισε πως «δεν ξέρω αν η Μέρκελ τους είπε "Αντώνη, Βαγγέλη σταματήστε γιατί θα σας βγάλω στη φόρα τα ονόματα", ή αν ο Αντώνης και ο Βαγγέλης γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να διαπραγματευτούν με κάποιον που έχει για τις γούνες των κομμάτων τους και για φυσικά πρόσωπα των κομμάτων τους, πολλά να πει. Αυτά τα αποτυπώματα θα βρεθούν κάποια μέρα πάνω στο μέλι και κανείς από αυτούς που άρπαξαν τις μίζες και κανείς από αυτούς που οδήγησαν τη χώρα εδώ δεν θα μείνει ατιμώρητος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ