Όλι Ρεν: «H βοήθεια στην Ισπανία είναι ένα μήνυμα στις αγορές» - iefimerida.gr

Όλι Ρεν: «H βοήθεια στην Ισπανία είναι ένα μήνυμα στις αγορές»

Όλι Ρεν: «H βοήθεια στην Ισπανία είναι ένα μήνυμα στις αγορές»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ευρωζώνη με τη βοήθεια που έδωσε στην Ισπανία έδειξε την αποφασιστικότητα της ευρωζώνης να λάβει δραστικά μέτρα ώστε να ηρεμήσουν οι αγορές είπε ο οικονομικός Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Όλι Ρεν.

«Η Ισπανία θα πρέπει να διατυπώσει σύντομα ένα επίσημο αίτημα για τη βοήθεια αυτή», σημείωσε ο Επίτροπος της ΕΕ που είναι αρμόδιος για τις Οικονομικές Υποθέσεις και πρόσθεσε «Θα πρέπει να το κάνει πριν από την προσεχή σύνοδο του Eurogroup στις 21 Ιουνίου».

«Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) θα προχωρήσουν σε ενδελεχή ανάλυση των αναγκών αναδιάρθρωσης και ανακεφαλαιοποίησης του τραπεζικού τομέα στην Ισπανία», σημείωσε ο Επίτροπος Ρεν, προσθέτοντας ότι «ένα μνημόνιο θα υπογραφεί στη συνέχεια με την Ισπανία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ