Παπαρήγα: «Το ΚΚΕ δεν θα γίνει συνιστώσα της αριστεράς» - iefimerida.gr

Παπαρήγα: «Το ΚΚΕ δεν θα γίνει συνιστώσα της αριστεράς»

Παπαρήγα: «Το ΚΚΕ δεν θα γίνει συνιστώσα της αριστεράς»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ επιτέθηκε για μια ακόμη φορά σε Νέα Δημοκρτία και ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας του πως με τους ανάλογους ελιγμούς πάνε για σύναψη νέων Μνημονίων. Μιλώντας την Κυριακή σε ανοιχτή συγκέντρωση στην Χαλκίδα ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περίπτωση και απέναντι σε όποιο κόστος να γίνει το ΚΚΕ συνιστώσα της αριστεράς. «Δεν θα καταντήσουμε σαν τα ιστορικά κομμουνιστικά κόμματα της Δυτικής Ευρώπης που έγιναν κουκίδες σε ένα θολό τοπίο».

Αναφερόμενη στα ισοδύναμα μέτρα της ΝΔ, επισήμανε ότι «ένα από τα βασικά 'ισοδύναμα μέτρα' αφορά τη μείωση του μέσου μισθού», ενώ σε ό,τι αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «μιλά για ψίχουλα στον κατώτατο μισθό και από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι μισθοί θα πηγαίνουν, ανάλογα με την πορεία της οικονομίας, κάτι που λένε όλα τα αστικά κόμματα.»

«Η μεγάλη ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο ότι καλλιεργεί αυταπάτες στο λαό που σημαίνει ότι αν ο λαός στηρίξει μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθεί άοπλος ιδεολογικά και πολιτικά και απροετοίμαστος και θα δέχεται το ένα χαστούκι μετά το άλλο χειρότερα από το 2009».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ