Συνεχίζεται το κύμα μίνι καύσωνα σε όλη τη χώρα - iefimerida.gr

Συνεχίζεται το κύμα μίνι καύσωνα σε όλη τη χώρα

Συνεχίζεται το κύμα μίνι καύσωνα σε όλη τη χώρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μινι καύσωνα αρχίζει η εβδομάδα και είναι προφανές οτι το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά και το θερμόμετρο το επιβεβαιώνει. Για σήμερα Δευτέρα ο καιρός θα είναι ζεστός και ηλιόλουστος ενω θα γίνει αισθητή και η άνοδος της θερμοκρασίας.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος και ηλιόλουστος με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται γενικά απο 19 έως 36 βαθμούς κελσίου, ενω στα παραθαλάσσια η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι επίσης αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 33 βαθμούς κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται αίθριος γενικά με λίγες τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα ορεινά της Μακεδονίας, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 36 βαθμούς κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι αίθριος με τον υδράργυρο να κυμαίνεται μεταξύ 18 και 35 βαθμών κελσίου

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενω το μεσημέρι θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 37 βαθμούς κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς κελσίου.

Στα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς κελσίου.

Για αύριο Τρίτη, ο καιρός θα παραμείνει αίθριος, ενω θα σημειωθούν λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα βόρεια ορεινά. Η θερμοκρασία αναμένεται να αυξηθεί κι άλλο και θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ