Βενιζέλος: Να κυβερνήσουμε μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ και τη Ν.Δ - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Να κυβερνήσουμε μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ και τη Ν.Δ

Βενιζέλος: Να κυβερνήσουμε μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ και τη Ν.Δ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος προτείνει μια κυβέρνησης ευρείας νομιμοποίησης στην οποία θα συμμετέχουν και η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ, μια πανεθνική συστράτευση, προκειμένου να αναθεωρηθούν οι δυσμενείς όροι της δανειακής σύμβασης και να διασφαλιστεί η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σεσυνεντευξή του στο Βήμα της Κυριακής θεωρεί τη «διακυβέρνηση εθνικής συνευθύνης» αναγκαία αυτή την ιστορική στιγμή για το μέλλον της Ελλάδας επειδή, όπως παρατηρεί, «δεν μπορείς να κυβερνήσεις τον τόπο έχοντας απέναντί σου τα δύο τρίτα των Ελλήνων ή έστω τους μισούς Ελληνες».

Το ΠαΣοΚ, επισημαίνει ο πρόεδρός του, αντί να περάσει μια περίοδο αγρανάπαυσης και αποτοξίνωσης, βλέπει ότι έρχεται πάνω του πάλι το βάρος του ρυθμιστή και του εγγυητή της μόνης δυνατής λύσης. «Ο τεχνητός διπολισμός είναι αδιέξοδος. Ο τρίτος πόλος είναι η λύση για να αποκατασταθούν οι ισορροπίες» τονίζει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ