Καρατζαφέρης: «Έχουμε επιχειρήματα-γροθιά, όχι τη γροθιά ως επιχείρημα» - iefimerida.gr

Καρατζαφέρης: «Έχουμε επιχειρήματα-γροθιά, όχι τη γροθιά ως επιχείρημα»

ΛΑΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Όσο υποχωρεί ο θυμός και η οργή και επικρατεί η λογική ο ΛΑΟΣ θα είναι μία από τις πρώτες προτεραιότητες των ψηφοφόρων υποστήριξε ο Γιώργος Καρατζαφέρης τονίζοντας ότι το κόμμα του «έχει επιχειρήματα - γροθιά και όχι τη γροθιά ως επιχείρημα!»

Ολοκληρώνοντας την περιοδεία του στην Κρήτη, ο κ. Καρατζαφέρης φάνηκε αισιόδοξος ότι ο ΛΑΟΣ θα καταφέρει να πάρει πολλούς ψηφοφόρους από την Χρυσή Αυγή που όπως τόνισε «εμφανιζόμενη έχει απογοητεύσει τον κόσμο, ενώ κρυπτόμενη δοξάστηκε», αλλά και από τον Πάνο Καμμένο που πρόσθεσε δεν δίστασε ακόμη και να παρουσιάσει πλαστογράφο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Ακόμη υποστήριξε ότι θα υπάρξουν και πολλοί ψηφοφόροι της ΔΗΣΥ που θα ψηφίσουν ΛΑΟΣ όπως και από τη ΝΔ, άνθρωποι που απογοητεύτηκαν από τον Αντώνη Σαμαρά.

Σε ερώτηση αναφορικά με το δίλημμα του διπολισμού στις επικείμενες εκλογές, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. απάντησε ότι «αυτό το ψευτοδίλημμα, το οποίο βάζει περισσότερο η ΝΔ και το οποίο είναι εκβιαστικό και πιεστικό».

Επίσης εξαπέλυσε επίθεση σε Σαμαρά και Βενιζέλο λέγοντας ότι ακόμη και σε περίπτωση συγκυβέρνησης, θα έχουν απέναντί τους τον Τσίπρα ο οποίος θα κατεβάζει τον κόσμο στους δρόμους και θα επαναληφθούν σκηνικά τύπου Γρηγορόπουλου.

«Αν έλθει ο κ. Τσίπρας, είπε, πρώτος, με το έωλο και μετέωρο πρόγραμμα, και αυτός δεν θα αντέξει περισσότερο από δύο μήνες. 'Αρα λοιπόν είναι ευκαιρία στον αστικό κόσμο να φτιάξει ένα μεγάλο κόμμα αστικής δημοκρατίας και να έλθει για οκτώ χρόνια. Τι είναι προτιμότερο; Στο πρόσκαιρο των δύο μηνών, το ποιος θα έλθει πρώτος, ή αυτός που μόνιμα θα μπορέσει να βγάλει τη χώρα από τη σήψη που είναι; Εγώ είμαι υπέρ των μονίμων λύσεων», επεσήμανε ο Γιώργος Καρατζαφέρης

Ο ίδιος τόνισε ότι μετά τις 17 Ιουνίου θα πρέπει να κάτσουν όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι και να μπουν οι καλύτεροι στις θέσεις- κλειδιά ενώ απέρριψε κάθε ενδεχόμενο συγκυβέρνησης με τον Αντώνη Σαμαρά.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη και σειρά επαφών με φορείς του Ηρακλείου και στελέχη και οπαδούς του ΛΑΟΣ .

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ