Αρχαιοελληνική νότα στην Εβδομάδα Μόδας του Βερολίνου - iefimerida.gr

Αρχαιοελληνική νότα στην Εβδομάδα Μόδας του Βερολίνου

Αρχαιοελληνική νότα στην Εβδομάδα Μόδας του Βερολίνου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρωμα... Ελλάδας θα έχει η φετινή Εβδομάδα Μόδας του Βερολίνου, αφού σε αυτήν θα συμμετέχει πασίγνωστος Ελληνας σχεδιαστής, η φετινή συλλογή του εμπνέεται από το αρχαιοελληνικό στυλ.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Ασλάνη, ο οποίος θα παρουσίασει στην Εβδομάδα Μόδας του Βερολίνου τη νέα του κολλεξιόν η οποία, όπως και ο ίδιος εξήγησε θα έχει έντονο το ελληνικό στοιχείο. « Η συλλογή θα περιλαμβάνει βραδινά φορέματα από ολομέταξα υφάσματα και πτυχώσεις, καθώς και ντραπέ. Επίσης θα υπάρχουν και απλικαρισμένα ελληνικά μοτίβα πάνω σε φορέματα, μπλούζες και παντελόνια» εξήγησε ο Μιχάλης Ασλάνης στην Espresso.

Μάλιστα, πρόσθεσε πως εκτός από ρούχα, ετοιμάζει και μία σειρά κοσμημάτων στο ίδιο στυλ. Οπως ο ίδιος είπε «ετοιμάζω αυτή την περίοδο μια σειρά με χρυσά κοσμήματα που θα έχουν έντονα το ελληνικό στοιχείο. Ήταν κάτι που ήθελα να το κάνω αρκετό καιρό, και νομίζω ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή» .

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ