Τα ζώδια του Σαββάτου 9 Ιουνίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια του Σαββάτου 9 Ιουνίου

Τα ζώδια του Σαββάτου 9 Ιουνίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς σήμερα. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά και οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Ακόμα να απομακρύνετε από το δρόμο σας εμπόδια, ώστε να μπορέσετε να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας. Επιστρατεύστε την γοητεία και την διπλωματία σας για να αποκρούσετε τις προκλήσεις και τους κραδασμούς που θα προκύψουν. Μην ξεκινήσετε όμως τίποτα καινούργιο αυτήν την περίοδο. Οι σχέσεις σας με τους άλλους φαίνεται πως θα αποκτήσουν μια ιδιαιτερότητα σήμερα. Στα συναισθηματικά σας όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, φροντίστε να διατηρήσετε το ήρεμο κλίμα που επικρατεί αυτή την στιγμή και αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τον σύντροφο σας.

Ταύρος

Ανεξάρτητα από την απάντηση, να ξέρετε ότι οι αλλαγές που θα συμβούν είναι αναπόφευκτες. Γι αυτό θα πρέπει να είστε αφοσιωμένοι στο σκοπό σας, αν θέλετε να δείτε γρήγορα τους κόπους σας να αναμείβονται. Εκμεταλλευτείτε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να κάνετε τα όποια σημαντικά ραντεβού που αφορούν την καριέρα σας. Ευνοούνται σχέδια, σπουδές, πνευματικές εργασίες, νομικές υποθέσεις και επαφές ή ταξίδια με ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό. Θα δημιουργηθεί ένα κλίμα έντασης στη δουλειά σας και θα πρέπει να αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σας.

Δίδυμοι

Εφαρμόστε τα σχέδια που έχετε για την επαγγελματική σας πορεία, μεθοδεύοντας σωστά τις κινήσεις σας. Η κρίση σας αυτό το διάστημα δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρη και αντικειμενική. Ο ανάδρομος Ερμής θα σας βοηθήσει να διορθώσετε τα λάθη του παρελθόντος. Προχωρείστε σε διεκδικήσεις, υπερασπίζοντας τα δικαιώματα σας, χωρίς να γίνεστε επιθετικοί. Φροντίστε να προωθήσετε ότι έχετε σχεδιάσει μέχρι τώρα ή ότι έχετε αφήσει στην μέση.

Καρκίνος

Αισθηματικά, μην απογοητεύεστε οι ελεύθεροι που δεν έχετε βρει ακόμα το άλλο σας μισό. Εσείς που είστε μόνοι θα μπορέστε να κάνετε μια νέα γνωριμία η οποία θα σας χαροποιήσει. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις και μην παγιδευτείτε σε υποσχέσεις και ωραία λόγια γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το μετανιώσετε πολύ σύντομα. Όσοι από εσάς έχετε σκοπό να κάνετε ένα σημαντικό επαγγελματικό ραντεβού καλό θα ήταν να το προγραμματίσετε μέσα σε αυτήν την εβδομάδα. Στα οικονομικά σας, να είσαστε προετοιμασμένοι γιατί θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα επηρεάσουν την ψυχολογία σας.

Λέων

Διανύετε μια περίοδο όπου μπορείτε και πρέπει να βάλετε τις κατάλληλες βάσεις για να έχετε επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα. Θα αυξηθεί η αποδοτικότητα σας στην εργασία και θα εισπράξετε την αναγνώριση από τους συνεργάτες σας αλλά και από τους υφισταμένους σας. Οι δεσμευμένοι που έχετε τυχόν προβλήματα με τον ερωτικό σας σύντροφο είναι ένα καλό διάστημα για να γεφυρώσετε τις όποιες αποστάσεις. Προσέχετε για τυχόν παρασκήνιο που μπορεί να λειτουργεί σε βάρος σας αυτό το διάστημα. Στο εργσιακό σας περιβάλλον θα παρουσιαστούν κάποιες προτάσεις τις οποίες θα τις συζητήσετε με τους συνεργάτες σας και θα αναζητήσετε καινούργιους τρόπους για να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν στη δουλειά σας

Παρθένος

Σταδιακά θα μπείτε σε μια νέα εποχή στην επαγγελματική σας ζωή. Ίσως χρειαστεί να προβείτε σε σημαντικές κινήσεις και να δώσετε δυναμικές λύσεις σε ζητήματα που χρονίζουν από το παρελθόν. Κινηθείτε ευέλικτα και εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που θα προκύψουν γιατί οι επόμενοι μήνες θα είναι λίγο πιεστικοί. Πιθανόν κάποιες δυσκολίες στην εργασία να σας προβληματίσουν και να σας εκνευρίσουν. Προσέξτε μην αναλάβετε παραπάνω υποχρεώσεις γιατί στο τέλος δεν θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε.

Ζυγός

Ανατροπές και αιφνιδιασμοί είναι πολύ πιθανό να προκύψουν αυτή την εβδομάδα σε θέματα επικοινωνίας. Βρείτε χρόνο για ξεκούραση. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ή να κάνετε συμφωνίες γύρω από οικονομικά θέματα που έχουν σχέση, με τράπεζες, εφορίες, τρίτους και αφορούν εσάς η τον συντρόφό σας. Έτσι προβλέπονται ευχάριστες στιγμές με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας, Δεν αποκλείετε πολλοί από εσάς να ασχοληθείτε και με την διακόσμηση του σπιτιού, ή κάποιες μικροεπισκευές. Θα αυξηθεί η αποδοτικότητα σας στην εργασία και θα εισπράξετε την αναγνώριση από τους συνεργάτες σας αλλά και από τους υφισταμένους σας.

Σκορπιός

Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι το ότι δεν ευνοούνται τόσο τα νέα σχέδια , αλλά, όσα έχετε εδώ και καιρό επεξεργαστεί και οργανώσει καλά. Επενδύσεις ή σημαντικές αγορές δεν θα ήταν ενδεδειγμένο να κάνετε αυτήν την περίοδο. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ένας μεγάλος έρωτας θα γεννηθεί αυτή την βδομάδα. Παράλληλα, θα εισπράξετε καθυστερούμενα χρήματα και θα κινηθείτε πιο άνετα, κάνοντας πράγματα για τον εαυτό σας. Στα αισθηματικά σας, τα άστρα προβλέπουν για τους δεσμευμένους του ζωδίου ότι θα κάνετε συζητήσεις με το ταίρι σας για την πορεία της σχέσης σας.

Τοξότης

Στον οικονομικό σας τομέα, θα κάνετε έξυπνες κινήσεις και θα καταφέρετε να ρυθμίσετε παλιές σας οφειλές. Συνεχίσετε έτσι και πάρτε τις ανάλογες αποφάσεις για τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε στον εργασιακό σας χώρο, αρκεί να συλλέξετε πρώτα πολύτιμες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να κινηθείτε πιο έξυπνα και να πετύχετε τους στόχους σας. Τα άστρα προβλέπουν ότι το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε θέματα καριέρας και θα αρχίσετε να σχεδιάζετε τα επόμενα σας βήματα, για να ικανοποιήσετε τις υψηλές σας φιλοδοξίες. Το μεγαλύτερο βάρος θα το ρίξετε στον οικονομικό σας τομέα, όπου θα καταβάλλετε σημαντικές προσπάθειες για να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν και να πετύχετε την αύξηση των εισοδημάτων σας. Φανείτε υπομονετικοί, τα πράγματα θα βελτιωθούν από το τέλος του μήνα και μετά.

Αιγόκερως

Από την μια μπορεί να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες σε θέματα επαγγελματικά και καριέρας από εκεί που δεν το περιμένετε. Η οικογένεια και τα παιδιά φαίνεται να αποσπούν την προσοχή σας ενώ δεν θα λείψουν σε κάποιους από εσάς οι ευκαιρίες για να αξιοποιήσετε ή και να επεκτείνετε την ακίνητή σας περιουσία. Θα προκύψουν σημαντικές ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά, θα πετύχετε την αναγνώριση που επιθυμείτε στο χώρο σας. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να προσέξετε γιατί δεν αποκλείονται οι εντάσεις και τα προβλήματα με τον ερωτικό σας σύντροφο. Στα οικονομικά σας θα σας πιάσει η καταναλωτική μανία και θα πρέπει να προσέξετε να μην αδειάσει το πορτοφόλι σας και βάλετε καινούργια χρέη.

Υδροχόος

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα σχέσεις και γνωριμίες προκειμένου να προωθήσετε θέματα που έχουν σχέση με πνευματικές εργασίες, εμπόριο και δημόσιες σχέσεις. Μίλησε μαζί του για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Οργανωθείτε σωστά και με αρωγό την υπομονή και την επιμονή θα έχετε σε βάθος χρόνου τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Προσπαθήσετε να αναδείξετε τον καλύτερο σας εαυτό και ανανεώστε το ερωτικό πάθος μέσα στη σχέση σας. Στον εργασιακό σας χώρο, κρατήστε χαμηλούς τους τόνους και μην αντιδράτε στις διάφορες καταστάσεις που θα συμβαίνουν γύρω σας, γιατί η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη και δεν πρέπει να πιέσετε και άλλο τα πράγματα.

Ιχθείς

Γι αυτό θα πρέπει να είστε αφοσιωμένοι στο σκοπό σας, αν θέλετε να δείτε γρήγορα τους κόπους σας να αναμείβονται. Μη φανείτε βιαστικοί και αγχώδεις σε καινούργιες προτάσεις συνεργασιών που θα σας γίνουν. Οι προτάσεις και οι συνεργασίες που παρουσιάζονται αυτήν την περίοδο μπορεί να κρύβουν οικονομικές παγίδες. Προσέξτε την τάση σας για ανταγωνισμούς και αυταρχική συμπεριφορά, ειδικά με όσους δεν συμφωνούν μαζί σας, προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις και συγκρούσεις. Στα συναισθηματικά όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα νιώθετε ένα έντονο εκνευρισμό, θα πιεστείτε πολύ από τις υποχρεώσεις σας και θα βγάλετε γκρίνιες στο ταίρι σας.

Πηγή ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ