Αποχωρεί από τον ΠΑΟ ο Γιαννακόπουλος! - iefimerida.gr

Αποχωρεί από τον ΠΑΟ ο Γιαννακόπουλος!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος έριξε βόμβα με σημερινές δηλώσεις του στον NovaΣπορ FM 94,6, καθώς προανήγγειλε την αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό.

Μόλις μία μέρα μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου για την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟ ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παύλος Γιαννακόπουλος δηλώνει ότι έχει κουραστεί. Συγκεκριμένα ανέφερε:

"Έχουμε βαρεθεί, έχουμε κουραστεί όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι στην ομάδα 40 χρόνια. Η κούραση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Μπορεί αύριο-μεθαύριο, φέτος, σε ένα ή δύο μήνες, μπορεί να φύγω και να δώσουμε τον Παναθηναϊκό σε έναν καλό φίλο της ομάδας. Είναι στο μυαλό μου αυτό. Γιατί να μην είναι; Η κούραση είναι συνεχής. Σαράντα χρόνια τα ίδια και τα ίδια, είτε ποδόσφαιρο είναι αυτό, είτε μπάσκετ. Για να το καταλάβετε πρέπει να το ζήσετε και να το νιώσετε», δήλωσε .

Όσο για το αν έχει ήδη μιλήσει με κάποιον ενδιαφερόμενο, είπε: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Σκέψη υπάρχει. Με μεγάλη χαρά θα δίναμε τον Παναθηναϊκό σε έναν άνθρωπο που θα ενδιαφέρεται για την ομάδα, θα την αγαπά, θα τη βλέπει όπως εμείς και θα μπορεί την οδηγήσει ακόμη πιο ψηλά συνεχίζοντας τις επιτυχίες ή φέρνοντας ακόμη και μεγαλύτερες. Να πετύχει ό,τι εμείς κι ακόμη περισσότερα», ενώ διαβεβαίωσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού πως «... αν συνεχίσουμε, θα είναι μια μεγάλη μέρα και η επόμενη μέρα».

Πηγή: sportfm

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ